Yapı Kredi nakit ihtiyacı olanlara çare olacak kampanyayı duyurdu! Hesaplara 10 bin lira ödenecek

Yapı Kredi mart ayında yenilediği kampanyaları ile adından söz ettirirken nakit ihtiyacı olanlara yönelik açıklama yaptı.
Yapı Kredi nakit ihtiyacı olanlara çare olacak kampanyayı duyurdu! Hesaplara 10 bin lira ödenecek

Yapı Kredi nakit ihtiyacı olanlara çare olacak kampanyayı duyurdu! Hesaplara 10 bin lira ödenecek - Bankalar aylık olarak kampanyalarını yenilemeye devam ediyor. Yapı Kredi Bankası da birbirinden yeni kampanyalarını müşterileri için sunmaya devam ediyor. Nakit ihtiyacı olanlara ilaç gibi bir kampanya açıklaması yapan Yapı Kredi tüm detayları da internet sitesi üzerinden duyurdu.

YAPI KREDİ 10 BİN TL NAKİT AVANS VERECEK

Yapı Kredi'den 10 bin liralık nakit avans haberi geldi. Kampanyayı resmi internet sitesi üzerinden duyuran banka, ''Yapı Kredi Mobil’den müşterimiz olun, 10.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanın!'' ifadelerine yer verdi.

31 Mart tarihinde sona erecek kampanyaya ilişkin detayları açıklayan banka, Yapı Kredi Mobil'i indiren müşterilerine 10 bin liraya varan faizsiz taksitli nakit avans vereceğini açıkladı. Bu çerçevede kampanya katılım koşullarını da açıklayan  banka şunları paylaştı;

  • Kampanyadan 31 Mart 2023 tarihine kadar Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanlar yararlanacak..
  • Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden müşteri olduktan sonra 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunup, başvurusu sonra onaylananlar yararlanabilecek.
  • Kampanya tanımlamaları kredi kartı açıldıktan sonra 7 gün içerisinde yapılacak.
  • Kampanya tanımı sonrasında 15 Nisan 2023’e kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanılabilecek.
  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından kapsamında kredi kartı açılışından sonra sadece bir kez faydalanılabilecek.
  • Kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 10 bin lira ve 6 aya varan vade için geçerli olacak.
  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından 15 Nisan'a kadar Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM üzerinden yararlanılabilecek.
  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı sadece bireysel kredi kartları ile kullanılabilecek.
     

İlgili Haberler