Ziraat banka kartına para iadesi bugün başladı! Hemen başvuran 1.000 TL'yi cebine koyacak

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası para iadesi için duyuru yaptı. Ziraat Bankası hesap sahipleri bankkart sahipleri hemen başvurun!
Ziraat banka kartına para iadesi bugün başladı! Hemen başvuran 1.000 TL'yi cebine koyacak

Ziraat banka kartına para iadesi bugün başladı! Hemen başvuran 1.000 TL'yi cebine koyacak - Türkiye'nin dev bankası Ziraat Bankası milyonlarca müşterisine 1 Aralık 2023 tarihli duyurusunu yaptı.

Müşterilerine yönelik olarak açıklama yayımlayan Ziraat Bankası 31 Aralık 2023 tarihine kadar kampanyaya katılan ve aranılan kriterleri yerine getiren müşterilerine bin TL'ye varan para iadesi yapılacağını duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

ZİRAAT BANKASI 1.000 TL PARA İADESİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Vestel mağazalarından veya www.vestel com tr'den Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile tek seferde yapılacak 10.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 1.000 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya 13 Kasım 2023 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart com tr'den veya SMS ile katılım sağlanması gerekmektedir.

SMS ile katılım için Bankamıza kayıtlı cep telefonunuzdan VESTEL yazarak 4757'ye SMS gönderilmelidir. Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

vestel-bankkart-lira.jpg

Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına Bankkart Lira tutarı anında yansıyacaktır. Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabilecektir.

Kampanyaya katılımlar 31 Aralık 2023 tarihi itibari ile sona erecek olup, bu tarihe kadar işlem yapan Ziraat Bankası hesap sahipleri bin liraya varan para iadesi almaya hak kazanacaklar. 1000 TL bank kart lira kartlara tanımlanacak olup sonraki alışverişlerde para olarak kullanılacak.