Türk Telekom Vodafone Turkcell PTT CELL hat sahipleri hemen alın! 248 TL PARA İADESİ başladı

Milyonlarca cep telefonu hat sahibine son dakika para iadesi açıklaması yapıldı! Hemen çekmeyenin parası yanacak çeken parasını geri alacak...
Türk Telekom Vodafone Turkcell PTT CELL hat sahipleri hemen alın! 248 TL PARA İADESİ başladı

Türk Telekom Vodafone Turkcell PTT CELL hat sahipleri hemen alın! 248 TL PARA İADESİ başladı - Cep telefonu kullanan kişilerin sayısı her geçen gün artmaya devam ederken enflasyonda yaşanan yükseliş fiyat tarifelerine de yansımıştı.

Gelen zamların ardından faturalar cep yakmaya başlarken pek çok kişi çareyi operatör değiştirmekte bulmuştu. Operatörlerin gelen yeni müşterilerine çok daha düşük fiyatlar sunması ile senelik taahhüdü dolan kişiler sık sık operatör değiştirirken yapılan işlemler sonucunda pek çok kişinin para iadesi alma hakkı olduğu ortaya çıktı. İşte o açıklama...

TURKCELL PARA İADESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

Turkcell tarafından yapılan açıklamada müşterilerine para iadesi için tarih uyarısı yapıldı. Türkiye'nin ilk cep telefonu operatörü olmasının yanı sıra aynı zamanda en çok müşterisi olan operatörler arasında yer alan Turkcell hattını taşıyan müşterilerine para iadesi için "Hat iptalinizden sonra hesabınızda kalan TL’leri 2 yıl içinde Alacak Sorgulama /TL İade Talep linkinden sorgulayabilir ve talep edebilirsiniz. Talebiniz sonrasında 15 gün içerisinde geri ödemeniz gerçekleşecektir. Adınıza devlete ödenen yıllık telsiz kullanım ücretinin kalan taksitleri bakiyenizden tahsil edilecektir" diyerek 15 gün içinde ödeme yapılacağını ifade etti.

turkcell-iade.jpg

TÜRK TELEKOM, PTTCELL, VODAFONE PARA İADESİ NASIL ALINIR?

Vodafone tarafından yapılan açıklamada ise "Çeşitli nedenlerle aboneliği iptal olan faturasız abonelerin hesaplarında kalan bakiye için abonelere geri alma hakkı tanınacak olup iptal tarihinden itibaren yirmi dört (24) ay içerisinde başvuruda bulunan aboneye geri ödemesi onbeş (15) gün içerisinde yapılacaktır. İade talebinde bulunmayan abonelerin kalan bakiyeleri ise yirmi dört (24) ay süreyle saklanacak, abonenin hattını Vodafone’a tekrar taşıması durumunda abonenin hesabına otomatik yüklenecektir. Kalan TL bakiyenizi sorgulamak için Borç Alacak Sayfasını ziyaret edebilirsiniz" denilerek başvuru için 24 ay süre sınırlaması olduğu ifade edildi.

Sizde son 24 ay içerisinde hat taşıma yaptıysanız hangi telefon operatörü müşterisi olursanız olun kalan TL bakiyelerin ve fazla ödeme tutarının iadesi için operatörünüze başvuru yaparak paranızı geri iade talep edebilirsiniz. Başvuru tarihi itibari ile 15 gün içerisinde fazla ödeme hesabınıza iade edilecektir.