Garanti Bankası hediye musluklarını açtı! 11 bin lira anında hesabınıza yüklenecek

Garanti Bankası tarafından duyurulan bir kampanya teklifi müşterinin yönünü değiştirdi. Mart ayına özel birbirinden cazip teklifleri müşterileri için duyuran Garanti Bankası, tam 11 bin liranın şartlar sağlandığı taktirde hesaplara yükleneceğini açıkladı.
Garanti Bankası hediye musluklarını açtı! 11 bin lira anında hesabınıza yüklenecek

Garanti Bankası hediye musluklarını açtı! 11 bin lira anında hesabınıza yüklenecek - Bankalar müşterileri için kampanyalarını birbiri ardına duyururken mart ayının en dikkati çeken duyusu Garanti bankası tarafından geldi. Bankaların girdiği kampanya yarışında Garanti Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuru dikkatleri topladı. Müşterilerinin bin liralık harcamasına bin lira hediye edeceğini açıklayan banka, ''Mobil'den müşterimiz olun, 1000 TL harcamanıza 1000 TL bonus kazanın!'' ifadelerine yer verdi. 

GARANTİ BANKASI'NDAN 1.000 TL BONUS VE 10 BİN TL FAİZSİZ NAKİT AVANS FIRSATI

Garanti Bankası'nın 31 Mart 2023 tarihine kadar sunduğu kampanya kapsamında Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olunabileceği aktarılırken bireysel kredi kartı başvurusu yaparak onay alanların bin liralık harcamasına bin lira bonus kazanılacağını açıkladı. Banka kampanya kapsamında ''10.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından da yararlanın.'' ifadelerini kullandı. Kampanyanın detayları ve katılım koşulları da bankanın resmi imternet sitesi üzerinden duyuruldu.

Garanti Bankası, 31 Mart tarihinde sona erecek ve şartları yerine getireceklerin hesabına toplamda 11 bin liralık ödeme yapacağını açıklaması ile bilrlikte şartlı listeyi şu şekilde duyurdu;

  • 31 Mart tarihine kadar Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olarak Garanti BBVA'lı olan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler 20 Nisan’a kadar yapacakları tek seferde bin lira ve üzeri ilk harcamaya bin lira değerinde bonus kazanacak.
  • Kampanyadan yararlanmak için ise Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması şartı aranacak.
  • Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahil edilecek.
  • Kazanılan bonuslar 27 Nisan-27 Mayıs 2023 tarihleri arasında kazanılacak. Kazanılan bonuslar ise en çok kazanım sağlanılan karta yüklenecek.
  • Kullanılmayan bonuslar 28 Mayıs 2023 tarihinde geri alınacak.
  • Kampanya müşteri bazında olacak ve en fazla bin lira bonus kazanabilecek.
  • Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil edilemeycek.

Garanti Bankası'nın sunduğu kampanya kapsamında detaylar ve katılım sağlamak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler