Ucuz sıfır araba satışları başladı! Toyota, Opel, Renault'tan 351 Bin TL'lik fırsatlar!

Sıfır kilometre araba alacaklar için otomobil firmaları en ucuz kampanyalarını açıkladılar. Toyota, Renault ve Opel ucuz araç satışları başladı.
Ucuz sıfır araba satışları başladı! Toyota, Opel, Renault'tan 351 Bin TL'lik fırsatlar!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına gelen zamlar en çok da bütçesi kısıtlı olmasına rağmen sıfır araba almak isteyenleri vurdu. Üstelik araç fiyatlarına yeni zamların da yola olduğu biliniyor. Nisan ayının girmesi ile beraber bir zam furyası daha başlayacak ve çoğu kişi için sıfır araç bir hayal haline gelecek. Böyle bir piyasa ortamında ise ucuz araç satışlarına dair büyük bir talep oluşuyor. Ucuz araba satın almak mümkün mü?

UCUZ ARABA SATIN ALMA FORMÜLÜ!

Otomobil piyasası bıçak sırtı gibi keskin bir hal almaya başladı. Bu piyasada ucuz araba satın almak isteyenler hala bazı imkanlara sahip olabiliyorlar. Ancak bu taleplerde bulunanların bazı kriterlerini, görmezden gelmeleri gerekiyor. Hem binek otomobil satın alayım hem de ucuz olsun diyenlerin bulabilecekleri herhangi bir imkan bulunmuyor. Sadece hafif ticari araçlar tercih edilirse bir miktar fiyat tasarrufu sağlanabiliyor.

Ucuz araba almanın yolu hafif ticari araç satın almaktan geçiyor. Bu araçlar günlük otomobil ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Ancak lüks donanım veya konfor gibi talepleri olanlar bu taleplerini bir başka yere yönlendirmeleri gerekiyor. Bu araçlar kullanıcılara yakıt tasarrufu da vaat ediyor. Neticede bütçesi kısıtlı olanlar için hafif ticari araçlar geçiş sürecinde çok önemli bir alternatif oluyorlar.

ÜÇ FİRMADAN KAMPANYALI FİYATLAR

Hafif ticari araç denildiğinde 3 ayrı firma akıllara geliyor. Toyota, Opel ve Renault bu araçları kampanya indirimi yapılmış fiyatlarla satışa çıkardılar. Buna göre Toyota Proace City 772.500 TL’ye, Opel Combo Cargo 803.900 TL’ye, Renault Express Van 751.900 TL’ye satışa çıkarıldılar. Bu üç araç da gayet makul fiyatlarla satışa sunulurken ödeme güçlüğü çekenler için 400.000 TL taşıt kredisi seçeneği bulunuyor.

Peşinat ödemesi yeterli olmayanlar için 400.000 TL taşıt kredisi kullanılması durumunda Toyota Proace City 372.500 TL, Opel Combo Cargo 403.900 TL, Renault Express Van 351.900 TL peşinat ödemeleri ile satılıyorlar.