En az 10 bin TL emekli maaşı alanlara tek seferlik 7.500 TL ödenecek!

Emekliler için güzel haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. Aktarılan son habere göre en az 10 bin TL emekli maaşı alanlara 7.500 TL ödenecek. Ödemelere ilişkin merak edilen detaylar da belli oldu. İşte emeklilere yapılacak ödemenin detayları
En az 10 bin TL emekli maaşı alanlara tek seferlik 7.500 TL ödenecek!

Emekli vatandaşlara müjdeli haberi İş Bankası verdi. İş Bankası yaptığı açıklamasında promosyon ödemelerine ilişkin detaylar kalem kalem belli oldu. Maaşlarına ek olarak promosyon ödemesi almak isteyen emeklilere İş Bankası’ndan yüklü miktarda promosyon ödemesi verilecek.

İŞ BANKASI DUYURDU

İş Bankası resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında promosyon ödemelerine ilişkin detayları duyurdu. Banka yaptığı açıklamasında maaş miktarına göre promosyon ödeneceğini ifade etti. Ödemeler ise 3 iş günü içerisinde hesaplara yatırılacak.

3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE HESAPLARA YATIRILACAK

İş Bankası sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben 3 işgünü içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Taahhüt süresi içinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi, gelir/aylığının farklı kuruma taşınması durumunda, İş Bankası'nın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı iade alınacaktır”

7.500 TL ve 10 bin TL arasında emekli maaşı alanlara 6.750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacak.

10 bin TL ve daha fazla emekli maaşı alanlara 7.500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

İlginizi çekebilecek diğer emekli haberleri:

TEK ŞART VAR

Emeklilerin promosyon ödemesi alması için tek şartı yerine getirmesi gerekiyor. Diğer bankalarda olduğu gibi maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan alma sözünün verilmesi gerekiyor. Taahhüt edilmesi halinde emeklilere tek seferlik promosyon ödemesi yapılacak.