Son 6 gün! Maximum Kart'ı olanlar için duyuru yapıldı! O alışverişlerde 200 TL indirim

Maximum Kart'ı olanlar için açıklandı. İş Bankası o alışverişlerde 200 TL indirim yaptığını duyurdu.
Son 6 gün!  Maximum Kart'ı olanlar için duyuru yapıldı! O alışverişlerde 200 TL indirim

Son 6 gün!  Maximum Kart'ı olanlar için duyuru yapıldı! O alışverişlerde 200 TL indirim: Maximum anlaşmalı iş yerlerinde gerçerli olmak üzere 2 bin 500 TL'lik alışverişlerde 200 TL indirim fırsatı sunuluyor. Alışveriş yapmadan önce İşCep ya da Maximum Mobil'den kampanyaya katılarak 28 Şubat 2023 tarihine kadar Maximum Kart ile Decathlon mağazaları ve www.decathlon.com.tr adresinden tek seferde yapılacak olan 2 bin 500 TL' ve üzeri ilk alışverişlerde 200 TL indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. 

Bu kampanyadan yararlanmak için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılmış olmanız ve kampanya süresi dahilinde alışveriş yapmanız gerekmektedir. Peki bu kampanyanın detayları neler? Kampanyaya dahil olan kartlar hangileri? Kampanya şartları neler?

KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR

Kampanyaya dahil olan kartlar İş Bankası internet sitesi üzerinden duyurulmuştur. İşte dahil olan kartlar; İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, Maximiles Black, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç)

KAMPANYAYA KATILIM İÇİN ŞARTLAR 

Kampanya Decathlon mağazaları ve www.decathlon.com.tr adresinde bulunan Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak olan 2 bin 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacaktır. Söz konusu kampanyaya yalnızca İşCep ve Maximum Mobil'den katılım sağlanacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi dahilinde kazanılan indirimler banka tarafından geri iade istenecektir.

Bankamatik Kartları ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil olmayacaktır. Ayrıca bir müşteri de bu kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilecektir. Böylece sadece bir kez 200 TL'lik indirim alabilecektir.

İlgili Haberler