İkinci el araç satın alacaklara güzel haber! İş Bankası düşük faiz oranı ile taşıt kredisi veriyor

İkinci el araç satın almak isteyen vatandaşlar için kaçırılmayacak fırsat İş Bankası'ndan geldi. Buna göre düşük faiz oranı ile 400 bin TL taşıt kredisi fırsatı sunulmaktadır.
İkinci el araç satın alacaklara güzel haber! İş Bankası düşük faiz oranı ile taşıt kredisi veriyor

İkinci el araç satın alacaklara güzel haber! İş Bankası düşük faiz oranı ile taşıt kredisi veriyor: İkinci el araç almak isteyen vatandaşlara İş Bankası'ndan güzel haber geldi. İş Bankası hem sıfır araçlara hem de ikinci el araçlara taşıt kredisi fırsatlarını internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre aracın kasko değerine göre yüzdelikler şeklinde taşıt kredisi banka tarafından verilecektir. Peki İş Bankası tarafından sunulan bu taşıt kresinin detayları neler?

İş Bankası 400 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için 48 ay vade fırsatı sunarken yüzde 1,89 faiz oranı uygulamaktadır. Buna göre örnek ödeme tablosu da İş Bankası'nın internet sitesi üzerinden görülmektedir. Sizin istediğiniz tutarlarda örnek ödeme tabloları oluşturulabilmektedir. Peki 400 bin TL'lik bir taşıt kredisi için örnek ödeme tablosu nasıl olur? İşte bankanın sunmuş olduğu taşıt kredisinin detayları..

İŞ BANKASI İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ VERİYOR

İş Bankası ikinci el araçlarda aracın kasko değerine göre belirlemiş olduğ oranlarda taşıt kredisi vermektedir. Buna göre;

0 - 400.000 TL aralığında olan için azami %70’i,

400.000,01 - 800.000 TL aralığında olanlar için azami %50’si,

800.000,01 - 1.200.000 TL aralığında olanlar için azami %30’u,

1.200.000,01 - 2.000.000 TL aralığında olanlar için azami %20’si kadar taşıt kredisi fırsatları sunulmaktadır. 

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

İş Bankası taşıt kredisi başvurusu için gerekli olan başvuru belgelerini internet sitesi üzerinden yayınladı. Buna göre başvuru yapmak isteyen vatandaşlardan istenen belgeler neler?

Taşıt Kredisi Başvuru Formu,

Nüfus cüzdanı ya da sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi,

Gelir durumunuzu gösterir belge,

0 km araçlar için alacağınız taşıta ait proforma faturası,

2.el taşıt alacaksanız satışı yapan kişiye ait son Motorlu Araç Tescil ve Trafik Belgesi.

ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

400 bin TL'lik bir taşıt kredisi için 48 ay vade imkanı sunulmaktadır. Faiz oranı ise yüzde 1,89 olarak hesaplanmıştır. Buna göre ödenecek aylık taksit tutarı 14.021,08 TL olarak gerçekleşmektedir. 

İlgili Haberler