Bugün, yarın akaryakıt alacaklar dikkat! Bankadan açıklama geldi motorin, benzin, LPG'de indirimli alışveriş dönemi

Türkiye'de özel bankalar tarafından duyurulan banka kart kampanyaları devam ediyor.
Bugün, yarın akaryakıt alacaklar dikkat! Bankadan açıklama geldi motorin, benzin, LPG'de indirimli alışveriş dönemi

Bugün, yarın akaryakıt alacaklar dikkat! Bankadan açıklama geldi motorin, benzin, LPG'de indirimli alışveriş dönemi - Türkiye'de özel bankalar tarafından duyurulan banka kart kampanyaları devam ediyor. Buna göre ise bugün ve yarın akaryakıt alacak vatandaşlar için açıklamalar gelmeye başladı. Buna göre ise vatandaşların akaryakıt ihtiyaçlarına Akbank Axess karttan çözüm geliyor. Bankalardan yapılan açıklamalara göre motorin, benzin ve LPG'li araçlarda kart kampanyalarına ek olarak uygun parapuan ve indirimli alışveriş dönemi başlıyor.

Akbank Axess kart sahipleri çeşitli kampanyalar ile sizlerde parapuan ve indirimli alışveriş yapabilirsiniz.

Axess ile Bp'de 4 Kez 250 TL'ye 60 TL'ye Varan Chip-Para!

Axess resmi internet sayfasından yapılan açıklamalarda,

"16 Şubat - 31 Mart 2023 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi Bp istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 60 TL chip-para, SMS ile kampanyaya katılarak 50 TL chip-para kazanma fırsatı!" ifadelerine yer verildi. İşte kampanya koşulları ve detayları:

Kampanyada kazanılan chip para 08 Nisan 2023’ye kadar kampanyaya katılan Bp istasyonlarından yapılacak akaryakıt veya otogaz alımında geçerli olacaktır.

Kampanyaya Juzdan’dan katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin “Hemen Katıl” butonuna tıklaması veya kampanyaya SMS üzerinden katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahipleri ve tüzel müşterilerin Akbank’ta kayıtlı cep telefonundan “Bp” yazıp 4566’ya SMS göndermesi gereklidir.

Tüzel müşteriler kampanyaya sadece SMS ile katılabilir ve en fazla 50 TL chip-para kazanabilirler.

Yapılan bu açıklamalar sonrasında vatandaşların benzin, akaryakıt ve LPG gibi alışverişlerinde indirimli alışveriş yapabilmelerine olanak sağlanacak.

İlgili Haberler