Sıfır araç alacaklar dikkat! Citroen faizsiz kredi fırsatı ile o modeli satışa çıkardı

Sıfır araç satın alacakların dikkatine Citroen bazı modellerini faizsiz kredi imkanı ile satışa çıkardı.
Sıfır araç alacaklar dikkat! Citroen faizsiz kredi fırsatı ile o modeli satışa çıkardı

Sıfır araç alacaklar dikkat! Citroen faizsiz kredi fırsatı ile o modeli satışa çıkardı: Citroen resmi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu kampanya ile sıfır araç satın almak isteyenlere faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Araç için ödenecek miktarın bir kısmı için sıfır faiz ile kredi imkanı sunarak araç satışa çıkardı. Citroen Berlingo modelinde Şubat ayına özel kampanyaları resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre 130 bin TL'lik kredi için 12 ay vade fırsatı sunarken sıfır faizli kredi ile ödeme imkanı bulunmaktadır. Ayrıca yine aynı araç için 220 bin TL kredi için ise yüzde 0,99 faiz  oranı ile 12 ay vade fırsatı ile kredi imkanı da bulunmaktadır. 

Sıfır araç satın alacak vatandaşlar otomobil fiyatları karşısında çaresiz kredi çekmek zorunda kalıyorlar. Hal böyle olunca tabi ki faizsiz krediler daha cazip geliyor. Sıfır araçlar için otomobil markalarının sunmuş oldukları kredi kampanyalarını araştıran ve değerlendirmek isteyen vatandaşlar bu tarz haberleri de yakından takip ediyor. Uşak Gündem olarak sizler için sıfır araç kampanyalarını takip ediyor ve anında haberdar ediyoruz. Sizde bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için haber sitemizi takipte kalabilirsiniz. Peki Citroen'ın internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu sıfır araç kampanyasının detayları neler?

FAİZSİZ ARAÇ KREDİSİNİN DETAYLARI

Citroen ressmi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu kampanyasında 28 Şubat tarihine kadar geçerli olacak şeklide yetkili satıcılardan alınacak olan sıfır araçlar için geçerli olacalğını duyurdu. Buna göre Kredi Koruma Sigortası / Kredi Ödeme Güvencesi / Kredi Hayat Sigortası ve PSA Kasko alan gerçek kişilere uygulanacak aylık %0 kampanya faiz imkanı detayları şöyle;

Perakende kanalından yapılacak araç alımlarının konu olduğu 130.000 TL 12 ay vadeli PSA Finans Kredilerinde geçerli olmaktadır. Buna göre verilen vade imkanı ve faiz oranı şu şeklide belirlenmektedir;  "Maksimum kredi tutarı ve kredi vadesi kanunen belirtilen sınırlara tabidir. Araç bedeli 400.000 TL ve altında olan araçlar için araç bedelinin azami %70’ine kadar ve azami 48 ay vade ile, araç bedeli 400.001 TL - 800.000 TL arasındaki araçlar için araç bedelinin azami %50’sine kadar ve azami 36 ay vade ile, araç bedeli 800.001 TL – 1.200.000 TL arasındaki araçlar için araç bedelinin azami %30’una kadar ve azami 24 ay ile, araç bedeli 1.200.001 TL ile 2.000.000 TL olan araçlar için araç bedelinin azami %20’sine kadar ve azami 12 ay vade ile kredi kullanılabilir. Araç bedeli 2.000.000 TL’nin üzerinde olan araçlar için kredi kullandırılamamaktadır."

İlgili Haberler