Kredinizi şimdi çekin 3 ay sonra ödeyin! Akbank 36 ay vade fırsatı ile ihtiyaç kredisi veriyor

Akbank nakde ihtiyacı olan vatandaşlar için 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi fırsatını internet sitesi üzerinden duyurdu.
Kredinizi şimdi çekin 3 ay sonra ödeyin! Akbank 36 ay vade fırsatı ile ihtiyaç kredisi veriyor

Kredinizi şimdi çekin 3 ay sonra ödeyin! Akbank 36 ay vade fırsatı ile ihtiyaç kredisi veriyor: Son dönemlerde dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylardan dolayı dünya ekonomileri bu durumlardan kötü etkilendi. Türkiye'de birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapıldı. Hal böyle olunca vatandaşlar ihtiyaçlarını ertelememek için bankaların sunmuş oldukları kredi fırsatlarını araştırmaya başladılar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankaların sunmuş oldukları kredi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. Peki Akbank ne kadar kredi veriyor? Faiz oranı ne kadar? Vade süresi ne kadar? İşte tüm bu detaylar Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. 

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI 

İhtiyaçlarını ertelemek istemeyen vatandaşlar bankaların sunmuş oldukları kredi fırsatlarını araştırmaya devam ediyorlar. Bankalar ise neredeyse her ay kredi fırstlarını güncelliyorlar. Akbank internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu kredi fırsatında 3 ay ertelemeli kredi imkanı sunuyor. Akbank Telefon Şubesi üzerinden, Akbank Şubelerinden ve Akbank Direkt İnternet ya da Mobil üzerinden kredilerinizi kullanmanız mümkün. Bankanın sunmuş olduğu vade süreleri ise kredi tutarına göre değişmektedir. Buna göre "Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 aydır."

Bununla birlikte azami kredi vadesi belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceğinden azami vadeler değişebilecektir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilmektedir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir, normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlar. Akbank sunmuş olduğu kredi için örnek hesaplama tablosu üzerinden kredinin detaylarını belirtmiştir. İşte Akbank kredi imkanı için örnek hesaplama tablosu..

ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU 

Akbank örnek hesaplama tablosundan görüldüğü gibi 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için ödeme tutarları hesaplanmıştır. Buna göre 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için 24 ay vade imkanı verilmektedir. Faiz oranı ise yüzde1,87 olarak hesaplanmıştır. Böylece aylık ödenecek taksit tutarı ise 5.491,40 TL olarak hesaplanmıştır. Diğer tutarlar ise tabloda net olarak belirtilmiştir. 

İlgili Haberler