İkinci el araç alacaklara güzel haber! Ziraat Bankası 400 bin TL taşıt kredisi veriyor

İkinci el araç alacaklara güzel haber Ziraat Bankasından geldi. Düşük faiz oranı ile 400 bin TL'ye varan kredi imkanı sunuluyor.
İkinci el araç alacaklara güzel haber! Ziraat Bankası 400 bin TL taşıt kredisi veriyor

İkinci el araç alacaklara güzel haber! Ziraat Bankası 400 bin TL taşıt kredisi veriyor: İkinci el araç satın almak isteyenler bankaların sunmuş oldukları kredi fırsatlarını araştırmaya devam ediyor. Kendi bütçelerine en uygun olan kredi ödeme seçeneklerine sahip olan krediyi bulmak için araştırmalara devam eden vatandaşlar için Uşak Gündem olarak bankaların sunmuş oldukları kredi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. Ziraat Bankası 48 ay vade ve düşük faiz oranı ile 400 bin TL'ye kadar taşıt kredisi imkanını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Peki Ziraat Bankası tarafından sunulan bu kredi fırsatının detayları neler? Örnek ödeme tablosu ve kredi detayları neler?

Ziraat Bankası sıfır kilometre ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kredi imkanı sunmaktadır. Ayrıca 48 ay vade fırsatı da bulunmaktadır. 400 bin TL'lik taşıt kredisi için 48 ay vade imkanı sunulurken faiz oranı ise yüzde 1,59 olarak açıklanmıştır.

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KREDİSİ DETAYLARI 

İster sıfır araçlar için ister ikinci el araçlar iç in almak istediğiniz araç için 48 aya varan vade fırsatı sunulurken uygun faiz oranları ile taşıt kredi verilecektir. Ziraat Bankası tarafından sunulan taşıt kredisine başvuru için gerekli belgeler ise şu şekildedir; 

  • Başvuru Formu,
  • Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,
  • Çalışma durumunuza göre gelir belgesi,
  • Serbest Meslek Mensupları için, bağlı oldukları meslek kuruluşundan alınan üyelik belgesi fotokopisi,
  • Tüzel kişiliklerin ortağı olan kişilerden ortağı olduğunuz şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret sicil gazetesi/gazeteleri fotokopisi,
  • Şubece istenebilecek diğer belgeler

Peki Ziraat Bankası taşıt kredisi için örnek ödeme tablosu nasıl? 

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU 

400 bin TL'lik taşıt kredisi için yüzde 1,59 faiz oranı imkanı sunulmaktadır. 48 ay vade ile ödeme seçeneği vardır. Buna göre hesaplanan kredi ödemesi her ay 13.0007,59 TL olarak yapılacaktır. Yıllık Maliyet Oranı ise yüzde 27.0423 olarak hesaplanmıştır. Detaylı bilgiler için Ziraat Bankası'nın size en yakın şubelerine başvurabilirsiniz. 

İlgili Haberler