Finansbank'tan kaçırılmayacak fırsat! Ödeme talimatı verene 120 TL hediye verilecek

Finansbank tarafından sunulan yeni kampanyaya göre otomatik fatura ödeme talimatı verene 120 TL hediye edilecek.
Finansbank'tan kaçırılmayacak fırsat! Ödeme talimatı verene 120 TL hediye verilecek

QNB Finansbank internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. 1 Nisan tarihinde başlamış olan bu kampanya 30 Nisan tarihine kadar devam edecektir. Ay sonuna kadar vadesiz hesaplarınızdan ya da CardFinans ve QNB Firs logolu kartınız ile verecek olduğunuz otomatik fatura ödeme talimatı ile 120 TL'ye varan ParafPuan kazanma fırsatı sunulmaktadır. Her otomatik fatura talimatına 40 TL olmak üzere toplamda verilecek olan 120 TL ParafPuan 25 gün geçerli olacaktır.

Son dönemlerde dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuzluklardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan zamlar karşısında zor zamanlar geçiren vatandaşlar ise bankaların ve marketlerin sunmuş oldukları kampanyaları yakından takip ediyor. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için kampanyaları yakından takip edip sizlere sunmak için gayrek ediyoruz. Peki söz konusu kampanyanın detayları neler?

KAMPANYANIN DETAYLARI 

Kredi kartından ödül kazanabilmek için talimat verilen  faturanın 29 Eylül 2023 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekmektedir. Söz konusu talimatlar ise 31 Ekim 2023 tarihine kadar açık olmalıdır. Söz konusu tarihi kadar iptal edilen talimatlar olursa bu durumda verilen ParafPuan geri alınacaktır. ParafPuan'ın kullanılması durumunda ise kullanılan puanın tutarı kredi kartı ekstresine borç olarak yansıyacaktır.

QNB Finansbank tarafından sunulan bu kampanyadan her müşteri yalnızca bir kez yararlanabilir. Ayrıca toplamda en fazla 120 TL değerinde ParafPuan kazanımı sağlanmaktadır.

Kampanyaya dahil olmayan kartlar şu şekildedir; Enpara, CardFinans Ticari, CardFinans Fix, Sanal Kartlar, CardFinans Trendyol ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları.

Bu tarz banka kampanyalarından haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. 

İlgili Haberler