EYT'liler için rakamlar yeniden güncellendi! Banka promosyon için yeni paketleri açıkladı!

EYT'nin mecliste kabul edilmesinin hemen ardından bankalar tarafından promosyon yarışı adeta başladı! Garanti bankası promosyon tutarlarını yeniden açıkladı.
EYT'liler için rakamlar yeniden güncellendi! Banka promosyon için yeni paketleri açıkladı!

Uzun bir süredir binlerce vatandaş tarafından beklenen EYT, geçtiğimiz günlerde Meclis'e getirilmişti. Yapılan görüşemler sonucunda emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar için herhangi bir şekilde yaş şartı aranmadan emekli olabilmeleri için ortak bir karar varıldı. Alınan bu karar hem Meclis'te kabul edilerek hem de Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararın yayımlanmasının hemen ardından ise Sosyal Güvenlik Kurumu'nda uzun kuyruklar oluştu. Mesai saatleri uzayan SGK çalışanları, emeklilikte yaşa takılan vatandaşların emeklilik yolunda başvurulaırnı almaya başladı. Mart ayının sonuna kadar devam edecek olan bu başvuruların ardından Nisan ayı ile birlikte de vatandaşların emekli maaşlarını alabilecekleri öğrenildi. 

Bir yandan vatandaşların emekli maaşlarını almak için verdiği uğraşların yanı sıra diğer yandan da bankalar erkenden promosyon için harekete geçti. Karar netleştikten hemen sonra promosyon tutarlarını yayımlayan Garanti Bankası, son yaptığı açıklama ile birlikte de EYT ve emekliler için promosyon kampanyalarını duyurmaya başladı. 

GARANTİ BANKASI RYT PROMOSYON TUTARLARI BELLİ OLUYOR! 

Yapılan son açıklamalara göre Garanti Bankası'na giderek 3 yıl taahhüt sözü veren EYT'li vatandaşların emekli maaşlarını Garanti Bankası'ndan alacağına dair sözleşme yapması ile birlikte promosyon alabileceği ifade edildi. Vatandaşların alabilecekleri promosyon tutarları ise şu şekilde verildi;

  • Garanti Bankası tarafından EYT'li 3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.600 TL,
  • 3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.200 TL,
  • 7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 5.400 TL,
  • 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 6.000 TL 

EYT'LİLERE KREDİ İMKANI DA TANIYACAK! 

Verilecek olan promosyonların yanı sıra yapılan açıklamalara göre kredi almak isteyen kişiler için farklı seçenekler ile kredi imkanlarını da tanıtacağı öğrenildi. En fazla 100 bin TL'ye kadar verilen bu kredi detaylarını da kişiler kendi aldıkları maaş gibi detayları ile birlikte başvuru sonucunda öğrenebilecektir. 

İlgili Haberler