Opel Astra güncel fiyatları yayımlandı! Bakın fiyatlar ne kadar arttı?

Mart ayına girilmesiyle birlikte otomobil markaları güncel fiyatlarını yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan fiyatlar geçen aya göre zamlı fiyatlar oluyor. Peki Opel Astra Mart ayı satış fiyatı ne kadar oldu?
Opel Astra güncel fiyatları yayımlandı! Bakın fiyatlar ne kadar arttı?

Son zamanlarda yaşanan çip krizi gibi sorunlardan dolayı sıfır araç fiyatlarında artış yaşanmaya başladı. Sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar otomobil markalarının yayınladıkları fiyat listelerini yakından takip etmeye devam ediyor. Şubat ayının sona ermesiyle birlikte yeni fiyatlar otomobil markalarının resmi internet sayfaları üzerinden yayımlanmaya başladı. Opel Astra da fiyat artışına gitti. Yapılan zam ile birlikte fiyatlara ortalama 50 bin TL'lik bir zam geldiği görüldü. Peki Opel Astra Mart ayı güncel fiyatları ne kadar oldu?

OPEL ASTRA MART AYI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Opel otomobil markasının internet sitesi üzerinden yapmış olduğu fiyat güncellemesine göre Şubat ayında Opel Astro modelinde 50 bin TL'lik bir zam yapıldığı görüldü. Opel Astra'nın Şubat ayı fiyatı 748 bin 900 TL iken Mart ayı fiyatı ise 50 bin TL artarak 798 bin 900 TL'ye çıkmış oldu. Peki Opel Astra'nın diğer versiyonlarının fiyatları bu zamdan nasıl etkilendi? İşte tüm versiyonlarının fiyatları..

  • 1.2 130 HP Benzin MT6 Edition fiyatı 798.900 TL'ye çıkmıştır.
  • 1.2 130 HP Benzin AT8 Edition fiyatı 889.900 TL olarak güncellenmiştir. 
  • 1.2 130 HP Benzin AT8 Elegance Mart ayı güncel fiyatı ise 966.900 TL olarak belirlenmiştir. 
  • 1.5 130 HP Dizel  AT7 Edition Mart ayı fiyatı 944.900 TL olarak güncellenmiştir. 

Son dönemlerde yaşanan olaylardan otomotiv sektörü de etilendi. Her ay neredeyse tüm model ve versiyonlara zam gelmeye devam ediyor. Her ayın ilk günü otomobil markaları resmi internet siteleri üzerinden yeni fiyatlarını yayımlamaya devam ediyor. Bu güncel fiyatlardan anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler