Sıfır araç alacakların dikkatine! Opel Combo o fiyattan satışa çıktı

Sıfır araç alacalar otomobil markalarının her ay güncellemiş oldukları fiyat listelerini yakından takip ediyor. Opel Combo modelinde Mart ayı için zamlı fiyatlar yayınlandı.
Sıfır araç alacakların dikkatine! Opel Combo o fiyattan satışa çıktı

Son dönemlerde dünyada ve Türkiye'de yaşanan olaylardan dolayı otomobil sektöründe büyük düşüşler yaşandı. Çip krizi sebebiyle de sıfır otomobillere üst üste zam haberi geliyor. Yapılan bu zamlar ile neredeyse her ay otomobil markaları modellerine zam yapmaya devam ediyor. Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlar ise otomobil markalarının kampanyalı satış imkanlarını araştırıyor. Her ay gelen zamlı fiyatları takip eden vatandaşlar güncel listeleri araştırmaya devam ediyor. Peki Opel Combo modeline ne kadar zam geldi? Combo tüm versiyonlarının fiyatı ne kadar? İşte Opel Combo güncel fiyat listesi..

Son dönemlerde otomotiv sektöründeki fiyat hareketliliği devam ediyor. Yaşanan küresel olaylar pandemi, çip krizi ve Rusay Ukrayna savaşı gibi sebeplerden dolayı neredeyse tüm ürünlerde ve hizmetlerde zam üstüne zam yapıldı. Zamlı listeler ise her ay paylaşılıyor. İşte Opel Combo Mart ayı güncel fiyat listesi..

OPEL COMBO MART AYI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

1.5 102 HP Dizel MT6 Edition fiyatı 580 bin 900 TL'den satışa çıktı. 

1.5 130 HP Dizel AT8 Edition fiyatı ise 644 bin 900 TL'dir.

1.5 130 HP Dizel AT8 Elegance fiyatı 706 bin 900 TL'dir.

1.5 130 HP Dizel AT8 Ultimate fiyatı ise 757 bin 900 TL'den satışa sunulmuştur. 

Otomobil markalarının her ay düzenli olarak resmi internet siteleri üzerinden yapmış oldukları fiyat güncellemesinden anında hebardar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler