Türkiye'nin en uygun fiyatlı elektrikli otomobili olan Leapmotor T03 o fiyattan ön siparişe açıldı

Türkiye'nin en ucuz elektrikli otomobili Leapmotor T03 fiyatı belli oldu.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı elektrikli otomobili olan Leapmotor T03 o fiyattan ön siparişe açıldı

Leapmotor T03 Türkiye'nin en uygun fiyatlı elektrikli aracı olarak karşımıza çıkmaktadır. Elektrikli otomobil almayı düşünenler için kaçırılmayacak o fiyattan satışa sunuldu. Mart ayına özel bu fiyat ön siparişe açılmıştır. 

Ulu Otomotiv sektörü tarafından 2021 Kasım ayında SKYWELL ile başlanan elektrikli  otomobil marka temsilciliklerine 2023 Mart ayı itibariyle Çinli Leapmotor marka otomobili de Türkiye distribütörlüğüne ekledi. Söz konusu otomobil Mart ayına öze fiyat olan 699 bin TL ile ön siparişe açıldı. 

O MODELLER İLE GENİŞLETİLECEK!

Ulu Motor Global Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Ulubaş Lepmotor T03 modelinin ön siparişe açıklması ile ilgili açıklama yaptı. Diğer modellerinde yolda olduğunu söyleyen Ulubaş konuşmalarına şöyle devam etti; 

“Kasım 2021’de SKYWELL ile başlattığımız elektrikli otomobil marka temsilciliklerine Mart 2023 itibarıyla bir yenisini, Leapmotor ile ekledik. Türkiye pazarındaki elektrikli mobilite çözümlerine, uygun fiyatlı Leapmotor T03’ü sunarak önemli bir boşluğu dolduruyoruz. Normalde liste fiyatı 749 bin TL olan ve 417 km’ye ulaşan menziliyle dikkat çeken elektrikli Leapmotor T03 için düzenlediğimiz avantajlı ön satış kampanyasının yoğun ilgi görmesini bekliyoruz. T03 ile başladığımız model atağımızı, 2023’ün üçüncü çeyreği gibi elektrikli SUV C11 ve elektrikli sedan C01 modelleriyle genişletmeyi hedefliyoruz." dedi. 

LEAPMOTOR T03 ÖZELLİKLERİ

Leapmotor T03 elektrikli otomobil Mart ayına özel sabit fiyat garantisi özelliği ile ön siparişe sunuldu. Leapmotor T03'ün özellikleri ise şu şekilde. 3620 mm'lik uzunluğa sahip 1652 mm'lik genişliğe ve 1577 mm'lik de yüksekliğe sahiptir. Söz konusu araç 36 dakikalık bir sürede yüzde 30'dan yüzde 80'e şarj olabiliyor. 45 kW'lık hızlı DC şarj istasyonlarına sahiptir. Gerektiğinde şehirler arasında da yolculuk yapılmaktadır. 

İlgili Haberler