İkinci el araç alacaklar okumadan geçmeyin! 15 gün içinde değişecek

Galericilerin tahminlerine göre ikinci el piyasalarında Ramazan Bayramı dolayısıyla beklenen hareketlilik 15 gün içinde gerçekleşecek. 
İkinci el araç alacaklar okumadan geçmeyin! 15 gün içinde değişecek

İkinci el araç alacaklar okumadan geçmeyin! 15 gün içinde değişecek: İkinci el araç satın alacakları yakından ilgilendiren gelişmeler 15 gün içinde gerçekleşecek. Eskişehir'deki galericilerin bazıları 15 gün içinde pisalarda hareketlilik beklerken bazıları ise seçim dolayısıyla bayram hareketliliğinin olmayacağını dile getirdi. Ramazan Bayramı'na doğru az da olsa hareketlilik bekleyen galericiler ise ikinci el pazarının 15 gün içinde hareketleneceğini söyledi. 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından ikinci el araç piyasası neredeyse durma noktasına geldi. İkinci el araçlarda fiyatlarda son zamanlarda pek bir fark olmaması rağmen piyasada hareketlilik gözlenmedi. Eskişehir'deki galericilerin bazıları ise Ramazan Bayramı'ndan önce biraz da olsa hareketliliğin yaşanacağını tahmin ediyorlar. Bir kesim ise seçim dolayısıyla hareketlilik olmayacağını durgunluğun devam edeceğini dile getirdi. 

15 GÜN İÇİNDE DEĞİŞECEK

Eskişehir'deki galericilerden Mutlu Saygın piyasanın bu günlerde biraz yavaş gittiğini söyleyerek önümüzdeki bayramdan dolayı piyasaların biraz da olsa hakeretleneceğini söyledi. Galerici Saygın  “Hareketlilik olmamasının en büyük sebebi tabii ki fiyatlar. Dolar ve Euro yüksek seyrettiği zaman bu durum arabaya da yansıyor. Ramazan ayı geliyor. Bu ayda araba alacak insanlar şehir dışına fazla gitmek istemiyorlar. Bulunduğu şehirde araba almak isterler. İnsanlar bayramda tatile ve gezilere de gitmek istiyorlar. Onlar sayesinde bir 15 gün içinde bir hareket bekliyoruz. 250 bin TL ve 400 bin TL fiyat aralığındaki araçlar çok hızlı satılıyor. İnsanların alım gücünde yaşanan düşüş vatandaşları 250 bin TL değerindeki araçlara yöneltiyor” ifadelerini kullanarak 15 içinde ikinci el piyasalarında hareketlilik beklendiğini açıkladı. 

İlgili Haberler