O kişiler için tutar açıklandı! Anlaşma sağlayanın hesabına 8500 liraya kadar ödeme yapılacak

EYT düzenlemesinin yasalaşmasıyla bankalarda promosyon hareketliliği başladı. Bankalar promosyon tutarlarıyla ilgili detayları açıklarken Akbank'tan da detaylı bir açıklama yapıldı.
O kişiler için tutar açıklandı! Anlaşma sağlayanın hesabına 8500 liraya kadar ödeme yapılacak

O kişiler için tutar açıklandı! Anlaşma sağlayanın hesabına 8500 liraya kadar ödeme yapılacak - 24 yıllık Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sorunu şatlı koşullara bağlı olarak çözüme kavuştu. EYT düzenlemesinin yasalaşmasıyla bankaların promosyon tutarlarını merak edenler araştırmalarına başladı. Bankalarda promosyon mesaisi tamamlanırken Akbank, emekli aylığını Akbank’tan alacaklara ödenecek promosyon miktarını açıkladı.

AKBANK'TAN EMEKLİLERE ÖZEL PROMOSYON

Akbank, emekli olmak isteyen EYT'lilere SGK prim borcunun ödenmesi için yüzde 1,78’den başlayan faiz oranlarıyla EYT Kredisi sağladığını açıklamıştı. Akbank'ın sağladığı kredi desteğinin ardından 2 milyonun üzerinde EYT'linin emeklilik başvuru yapması ile birlikte promosyon telaşı başladı. Emekli maaşını Akbank’tan almak için anlaşma sağlayacak olan vatandaşlara ise 8 bin 500 liraya varan promosyon sunulacağı bildirildi. Akbank tarafından yapılan açıklamda 31 Mart tarihine kadar SGK emekli maaşını Akbank'tan alacak olan emeklilere 7 bin liraya varan nakit promosyon sunulacağı bildirildi. İlk kez Axess veya Wings karta sahip olacak SGK emekli müşterilerine ise yıl boyunca her ay bin lira harcama sözüne ilave bin 500 lira chip-para hediye edeceğini açıkladı. Böylelikle üst limit olan 7 bin 500 liralık promosyon tutarı 8 bin 500 liraya çıkmış oldu. 

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON MİKTARLARI

Akbank tarafından sunulan kampanya kapsamında maaş tutarlarına göre yapılacak olan promosyon miktarları belli oldu. Buna göre;

  • Aylık net geliri 3 bin 499 liraya kadar olan SGK emeklilerine 3 bin TL promosyon ve bin 200 TL ek promosyon,
  • 3 bin 500 TL-7 bin 499 TL arasında olanlara 3 bin 500 TL promosyon ve bin 350 TL ek promosyon,
  • 7 bin 500 TL-9 bin 999 TL arasında olanlara 4 bin 500 TL promosyon ve bin 750 TL ek promosyon,
  • 10 bin TL ve üzerinde olanlara ise 5 bin TL promosyon ve 2 bin TL ek promosyon imkanı sağlanacağı açıklandı.
  • Promosyonlardan yararlanabilmek için yeni SGK emeklisi olan müşterilerin maaşını 3 yıl Akbank’tan almayı taahhüt etmesi şartı aranıyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için Akbank'ın bankanın şubelerinden ve internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

İlgili Haberler