120 ay vade ile konut sahibi ol! Yapı Kredi 300 bin TL konut kredisi veriyor

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara güzel haber Yapı Kredi bankasından geldi. Yapı Kredi 120 ay vade ile 300 bin TL konut kredisi veriyor.
120 ay vade ile konut sahibi ol! Yapı Kredi 300 bin TL konut kredisi veriyor

120 ay vade ile konut sahibi ol! Yapı kredi 300 bin TL konut kredisi veriyor: Konut sahbi olmak isteyen vatandaşlar bankaların sunmuş oldukları konut kredisi fırsatlarını yakından takip ediyor. Yapı Kredi intenet sitesi üzerinden konut kredisi kampanyasının detaylarını duyurdu. Bankanın internet sitesi üzerinden hesaplama araçları ile oluşturabileceğiniz ödeme planı gibi bilgiler doğrultusunda çekecek olduğunuz krediyi bir tablo şeklinde görebilirsiniz. Peki Yapı Kredi bankasının sunmuş olduğu konut kredsinin detayları neler? 300 bin TL'lik konut kredisi için ödeme planı nasıl?

YAPI KREDİ KONUT KREDİSİNİN DETAYLARI 

Yapı Kredi konut kredisine başvuru yapabilmek için bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartlardan ilki 18 yaşından büyük ve vade sonunda yaşı en fazla 70 olacak banka müşterileri Konut Kredisi için başvuruda bulunabilerler.

Yapı Kredi bankasının sunmuş olduğu konut kredisine başvuru yapmak için gelir belgesi ve satın alınacak olan konut ile ilgili tapu bilgileri ile birlikte size en yakın Yapı Kredi şubesine başvurmanız gerekmektedir.

Ayrıca çekecek olduğunuz konut kredisinin aylık taksitler ile düzenli bir şekilde ödemeye imkan verecek gelirin belgelenmesi gerekmektedir. Vade için azami süre 120 ay olarak belirlenmiştir. Peki Yapı Kredi'nin sunmuş olduğu 300 bin TL'lik konut kredisi detayları neler?

KONUT KREDİSİ ÖDEME PLANI 

Örnek ödeme planında görüldüğü gibi 300 bin TL'lik konut kredisi için 120 ay vade fırsatı sunulmaktadır. Aylık faiz  oranı ise 2,15'tir. Böylece hesaplanan aylık ödeme tutarı ise 6.994,71 TL olarak hesaplanmıştır. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir