Nakit ihtiyacı olanlara hesaplı ihtiyaç kredisi! ICBC Bankası 45 lira taksitle 36 ay vadeli kredi verecek

Bankalar nakit ihtiyacı olan müşterileri için ihtiyaç kredisi imkanı sunmaya devam ediyor. ICBC Bankası, 10 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi vereceğini bildirirken detayları da müşterileri ve müşteri olmak isteyenler için açıkladı.
Nakit ihtiyacı olanlara hesaplı ihtiyaç kredisi! ICBC Bankası 45 lira taksitle 36 ay vadeli kredi verecek

Nakit ihtiyacı olanlara hesaplı ihtiyaç kredisi! ICBC Bankası 45 lira taksitle 36 ay vadeli kredi verecek - ICBC Bankası, müşterilerine ihtiyaç kredisi sunmaya devam ederken nakit ihtiyacı olanlara yönelik ihtiyaç kredisi fırsatı sundu. ICBC Bankası, 40 lira taksitle kredi vereceğini açıklayarak müşterileri ve müşteri olmak isteyenleri bilgilendirdi.

ICBC BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSATI 

Bankaların müşterileri için sunduğu konut, taşıt ve ihtiyaç kredileri değişiklik gösteriyor. Müşterilerinin nakit ihtiyaçları için kredi imkanı sunan bankalar arasında yer alan ICBC Bankası, 10 bin liraya kadar kredi vereceğini açıkladı. İhtiyaç kredisi miktarları değişiklik gösterirken ICBC Bankası, bin liradan 10 bin liraya kadar vereceği ihtiyaç kredisi fırsatı için vade ve taksit seçeneklerini de belirledi. 

ICBC BANK İHTİYAÇ KREDİSİ VADE VE TAKSİTLERİ

ICBC Bank tarafından yapılan açıklamada; ''İhtiyaçlarınıza hesaplı ve kolay bir yoldan ulaşmak için ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi. Buna göre;

ICBC Bank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde alt limit olan bin liralık miktar için;

Bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve yüzde 2,39 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 645 lira 74 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 45 lira 72 kuruş ve toplam ödemenin bin 650 lira 92 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 42,93 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de  5 lira olduğu bildirildi. 

ICBC Bank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde üst limit olan 10 bin liralık miktar için;

10 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve yüzde 2,39 faiz oranıyla toplam faizi 6 bin 458 lira 69 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 457 lira 18 kuruş ve toplam ödemenin 16  bin 508 lira 48 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 42,93 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 50 lira olduğu kaydedildi. 

İlgili Haberler