Emekli vatandaşlara güzel haber! Halkbank düşük faizli 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Emekli vatandaşlara özel Halkbank tarafından ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır. Faiz oranı ve vade süreleri ile ilgili tüm detaylar ise haberimizde yer almaktadır.
Emekli vatandaşlara güzel haber! Halkbank düşük faizli 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Emekli vatandaşlara güzel haber! Halkbank düşük faizli 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor: Maaşını Halkbank'tan alan emekli müşterilere güzel haber geldi. Halkbank düşük faiz oranı ile nakde sıkışan emekli  vatandaşlara 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Kredi tutarına göre değişen vade süresi ve faiz oranları ile maaşlarını Halkbank'tan alan emekliler için ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor. Peki Halkbank emekli vatandaşlar için sunmuş olduğu bu kredi kampanyasında faiz oranı ne kadar? Vade süresi ne kadar? Halkbank emeklilere özel ihtiyaç kredisi fırsatının detayları haberimizde..

Son zamanlarda yaşanan  olaylardan dolayı enflasyon oranında yükseliş meyadana geldi. Birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Hal böyle olunca vatandaşlar bazı ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların vermiş oldukları ihtiyaç kredisi fırsatlarını değerlendirmeye başladılar. Halkbank ise emekli vatandaşlara özel ihtiyaç kredisi fırsatını internet sitesi üzerinden duyurdu. İşte Halkbank'ın sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi detayları..

EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI 

Halkbank tarafından emekli vatandaşlar için sunulmuş olan kredi tutarları 25.000 TL'ye kadar tutarlarda faiz oranı yüzde 1,55 olarak belirlenmiştir. 25.001 TL ve üzeri tutarlar için faiz oranı ise yüzde 1,69 olarak hesaplanmıştır. Ayrıca ödeme seçeneklerinde de banka tarafından bazı kolaylıklar sağlanmaktadır. Bu kolaylıklar ise  aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli olarak birçok ödeme fırsatı sunulmaktadır. Peki Halkbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi örnek ödeme tablosu nasıl?

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU 

Halkbank tarafından resmi internet sitesi üzerinden emekli vatandaşlara özel sunulan ihtiyaç kredisi için örnek ödeme tablosu yukarıdaki gibi oluşturulmuştur. Buna göre 25 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için 36 ay vade sunulmaktadır. Yüzde 1,55 faiz oranı uygulanmaktadır. 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için ise 24 ay vade uygulanmaktadır. Yüzde 1,69 faiz oranı imkanı tanınmaktadır. 

İlgili Haberler