Nakde ihtiyacı olanlara ilaç gibi kredi! İş Bankası 128 TL taksitle ihtiyaç kredisi verecek

Çeşitli ihtiyaçları için nakit arayışında olan bireyler için bankalar kredi imkanı sunuyor. Belirli faiz oranları ile verilen kredilerin vade sayıları da farklılık gösteriyor. Bu kapsamda müşterileri için ihtiyaç kredisi fırsatı sunan İş Bankası, 100 bin liraya kadar kredi vereceğini açıkladı.
Nakde ihtiyacı olanlara ilaç gibi kredi! İş Bankası 128 TL taksitle ihtiyaç kredisi verecek

Nakde ihtiyacı olanlara ilaç gibi kredi! İş Bankası 128 TL taksitle ihtiyaç kredisi verecek - Nakit ihtiyacı olanların sık sık başvurduğu kredileri her banka kullandırma fırsatı sunuyor. Bankaların faiz, vade, taksit ve verdiği kredi tutarı değişiklik gösterirken İş Bankası'nın 100 bin liraya kadar sunduğu ihtiyaç kredisi fırsatı dikkati çekti. İş Bankası, müşterilerine ihtiyaç kredisi sunmaya devam ederken nakit ihtiyacı olanlara yönelik 128 lira taksitle kredi vereceğini açıklayarak ilgilileri bilgilendirdi.

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ 

İş Bankası'nın müşterileri için sunduğu taşıt, konut ve ihtiyaç kredileri değişiklik gösterirken acil nakit ihtiyaçları olanlara kredi imkanı sunan bankalar arasında yer alan İş Bankası, 100 bin liraya kadar kredi vereceğini duyurdu. İhtiyaç kredisi miktarları değişiklik gösterirken İş Bankası, 3 bin liradan 100 bin liraya kadar vereceği ihtiyaç kredisi fırsatı için vade ve taksit seçeneklerini de müşterileri için açıkladı. 

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ VADE VE TAKSİT TUTARLARI

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada; ''Anında Kredi, 100.000 TL'ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarınızı size özel faiz oranları ile anında karşılayabileceğiniz pratik bir bireysel kredidir. Belirtilen faiz oranı bankanın müşteri özelinde uygulanan en düşük fiyat olup; müşteri özellikleri, risklilik durumu, kredi tutarı, vadesi ve diğer kredi bilgilerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Hesaplamalar bilgilendirme amaçlı olup; bankanın faiz oranını değiştirme hakkı saklıdır.'' ifadelerine yer verdi. Buna göre;

İş Bankası tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde alt limit olan 3 bin liralık miktar için;

3 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve yüzde 2,05 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de bin 629  lira 16 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 128 lira 59 kuruş, toplam ödemenin 4 bin 644 lira 24 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 35,99 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de  15 lira olduğu açıklandı. 


İş Bankası tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde üst limit olan 50 bin liralık miktar için;

50 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve yüzde 2,05 faiz oranıyla toplam faizi 27 bin 154  lira 11 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 2 bin 143 lira 17 kuruş ve toplam ödemenin 77 bin 404 lira 12 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 35,99 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 250 lira olduğu kaydedildi. 

İş Bankası tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde üst limit olan 100 bin liralık miktar için;

100 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 24 vade ve yüzde 1,95 faiz oranıyla toplam faizi 33 bin 265 lira 93 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 5 bin 552 lira 75 kuruş ve toplam ödemenin 133 bin 766 lira olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 34,22 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 500 lira olduğu kaydedildi. 

İlgili Haberler