Nakit ihtiyacı olanlar şubeye gitmeden başvurun! Denizbank 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi veriyor

Nakit ihtiyacınızı karşılayacak olan ihtiyaç kredisi Denizbank'ta. Denizbank internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi fırsatını duyurdu. İşte detaylar.
Nakit ihtiyacı olanlar şubeye gitmeden başvurun! Denizbank 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi veriyor

Nakit ihtiyacı olanlara güzel haber Denizbank'tan geldi. Şubeye gitmeden başvuru yapana 36 aya varan vade ile ihtiyaç kredisi fırsatı sunulmaktadır. Son zamanlarda dünyada ve Türkiye'de yaşanan olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Vatandaşlar bu zamlar karşısında nakde ihtiyaç duymaya başladı. Hal böyle olunca ihtiyaçlarını ertelemek istemeyen vatandaşlar bankaların sunmuş oldukları ihtiyaç kredisi fırsatlarını değerendirmeye başladı. Araştırma yapan vatandaşlar kendileri için en uygun krediyi bulmaya çalışıyor. Bankaların sundukları kredileri karşılaştırıyorlar.

Bizde Uşak Gündem olarak sizlere bankaların internet sitesi üzerinden duyurdukları ihtiyaç kredisi avantajlarını sunuyoruz. Denizbank sunduğu ihtiyaç kredisi için şubeye gitmeden İnternet Bankacılığı aracılığıyla kolayca başvuru yapılabileceğini açıkladı. Peki Denizbank ihtiyaç kredisi faiz oranı ne kadar? Ne kadar ihtiyaç kredisi  veriyor. İşte tüm detaylar.

DENİZBANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Denizbank internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi fırsatlarını duyurdu. Buna göre 36 aya varan vade fırsatı ile ihtiyaç kredisi veriyor. İhtiyaç kredisi tutarına göre aylık faiz oranı ve vade tutarı da değişiklik gösteriyor. İşte Denizbankt tarafından sunulan ihtiyaç kredisi avantajları..

Yüzde 1,79'dan başlayan faiz oranları ile 36 aya varan vade fırsatları ile en fazla 100 bin TL ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Krediye evrak talep edilmeden ve şubeye gitmeden İnternet Bankacılığı üzerinden başvuru yapabileceksiniz. Size en yakın Denizbank Şubesine giderek de yanlızca kimlik kartınızla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Denizbank örnek kredi hesaplama tablosunu da internet sitesi üzerinden duyurdu. İşte örnek ihtiyaç kredisi hesaplama tablosu..

DENİZBANK ÖRNEK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU

Denizbank tarafından internet sitesi üzerinden yayınlanan bu örnek kredi hesaplama tablolarına göre 3 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için sunulan vade fırsatı 36 ay ve faiz oranı ise yüzde 1,79'dur. 10 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için ise yine 36 ay vade fırsatı sunulmaktadır. Faiz oranı ise yüzde 2,19 olarak hesaplanmıştır. 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için 12 ay vade fırsatı sunulurken faiz oranı ise yüzde 2,65 olarak hesaplanmıştır. 

İlgili Haberler