Faizsiz kredi çekmek isteyenler son 2 gün kaldı! Denizbank faizsiz 10 bin TL nakit avans veriyor

Denizbank faizsiz nakit avans fırsatını internet sitesi üzerinden yayınlamıştı. Söz konusu nakit avans fırsatından yararlanmak için sadece 2 gün kaldı.
Faizsiz kredi çekmek isteyenler son 2 gün kaldı! Denizbank faizsiz 10 bin TL nakit avans veriyor

Denizbank internet sitesi  üzerinden 1 Mart 2023 tarihinde faizsiz nakit avans fırsatını duyurmuştu. Taksitli faizsiz nakit avans fırsatından yararlanmak için yalnızca 2 gün kaldı. 2 gün içinde başvuru yaparak Denizbank müşterisi olmanız halinde diğer şartları da yerine getirerek 10 bin TL faizsiz nakit avanstan faydalanabilirsiniz. Peki söz konusu kampanyanın detayları neler?

Son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı vatandaşların nakit ihtiyacı da arttı. Acil nakit ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşlar faiz ödememek için bankaların faizsiz olarak sunmuş oldukları nakit avans fırsatlarını araştırmaya devam ediyor. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafındın sunulan faizsiz kredi ve nakit avans fırsatlarını araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip etmeyi unutmayın.

DENİZBANK FAİZSİZ KREDİ İÇİN SON 2 GÜN KALDI

Denizbank faizsiz ve taksitli nakit avans fırsatını internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre 31 Mart 2023 tarihine kadar bankaya başvuru yapanlara 10.000TL ve sıfır faizli, 6 ay vadeli Taksitli Nakit Avans hakkını elde edebilirler. Bireysel Kredi Kartı onaylandığı günün 2 iş günü sonrasında tanımlanacak ve kredi kartının kullanılabilir limitinin yeterli olması durumunda, tanım tarihi ile 15.04.2023 tarihleri arasında kullanılabilicektir. 

Ayrıca onaylanan kart limitlerine göre 250 TL ve 10 bin TL arasında taksitli nakit avans fırsatından yararlanabilecektir. Söz konusu nakit avans fırsatının vadesi ise 6 aydır. Ek Kartlar, Business Kartlar, Net Kart ve Banka Kartı başvuruları ise söz konusu kampanyaya dahil olmayacaktır. 

İlgili Haberler