Emekliler dikkat! Denizbank emekli promosyonu açıklandı

Denizbank emekli promosyon tutarını açıkladı. Emeklilerin bayram edeceği promosyon tutarları belli oldu. İşte Denizbank emekli promosyon tutarları.
Emekliler dikkat! Denizbank emekli promosyonu açıklandı

Geçtiğimiz günlerde Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşması ile özel ve kamu bankaları promosyon tutarlarını güncelledi. Emekli vatandaşların maaşlarını 3 yıllık süre ile aynı bankadan alma sözü vermesiyle birlikte banka ile yapmış oldukları anlaşma gereğince o tutarda promosyon ödemesi yapılacaktır. Peki Denizbank emekli promosyon tutarı ne kadardır? Bilindiği gibi alınan maaşa göre ödenen promosyon ücreti de değişmektedir. Bazı bankalar müşteri çekmek için yüksek promosyon anlaşması yapmaktadır. 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sebebiyle ertelenmesinin ardından 28 Şubat tarihinde Meclis tekrar çalışmalarına devam etmişti. Geçtiğimiz günlerde Meclis'te görüşülerek onaylanan ve ardından Resmi Gazete'de yayınlanan EYT düzenlemesi yasalaşmış oldu. Bunun ardından tüm bankalar promosyon tutarlarını internet siteleri üzerinden yayımlamaya ve duyurmaya başladı. Peki Denizbank ne kadar emekli promosyon veriyor? İşte maaşa göre promosyon tutarları..

DENİZBANK PROMOSYON TUTARLARI

Denizbank EYT düzenlemesinin sonuçlanmasının ardından promosyon tutarlarını açıkladı. Açıklanan tutarlara göre emeklilerin banka aracılığıyla aldıkları emekli maaş tutarlarına göre promosyon tutarları belli oldu. Peki Denizbank ne kadar emekli promosyonu alıyor? İşte o tutarlar..

Maaşı 3 bin 500 TL ve altı  olanlar için verilen promosyon tutarı 3 bin TL'dir. 

Maaşı 3 bin 500 ile 7 bin 500 TL arasında olanlar için verilen promosyon tutarı ise 3 bin 500 TL'dir. 

Maaşı 7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında olan emekliler için ödencek promosyon tutarı ise 4 bin 500 TL'dir.

Son olarak maaşı 10 bin TL ve üzeri olanlar için ödenen promosyon tutarı ise 5 bin TL olarak belirlenmiştir.

Sizde maaşınızı Denizbank'a taşıyarak bu promosyon anlaşmasından yararlanabileceksiniz. 

İlgili Haberler