EYT'liler müjde! Denizbank rekor promosyonu duyurdu! 10 bin TL nakit promosyon verilecek

Denizbank rekor promosyon tutarını açıkladı. EYT'lilere özel 10 bin TL'ye varan promosyon ödemesi yapılacak.
EYT'liler müjde! Denizbank rekor promosyonu duyurdu! 10 bin TL nakit promosyon verilecek

Denizbank internet sitesi üzerinden yeni promosyon anlaşmasını yayınladı. EYT'lilere özel olan promosyon ödemeleri banka tarafından duyuruldu. Buna göre EYT'lilere 10 bin TL'ye varan nakit promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. 

Geçtiğimiz yıllardan itibaren promosyon anlaşmaları gündemden düşmüyor. Emekli vatandaşlar tarafından bankaların sunmuş oldukları emekli promosyon tutarları araştırılmaktadır. En yüksek promosyonu veren bankaya maaşlarını taşımak isteyen emekliler banka banka promosyon anlaşmalarını tek tek araştırıyor. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankaların sundukları emekli promosyon tutarlarını sizler için araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. İşte Denizbank tarafından sunulan promosyon detayları.

DENİZBANK 10 BİN TL'YE VARAN PROMOSYON VERİYOR

Denizbank internet sitesi üzerinden emeklilere müjdeyi verdi. EYT'lilere özel vermiş oldukları promosyon detaylarını paylaşan denizbank SGK emekli maaşını ilk defa söz konusu bankayaa aktarmayı taahhüt eden ve 3 yıl süre ile maaşını alma sözü veren EYT'lilere tam 10.000 TL'ye varan nakit promosyon sunulacağını açıkladı. 

Maaş tutarları 3500 TL altında olanlara 3000 TL promoson verilirken ek olarak 3000 TL de ödül verilmektedir. Böylece toplamda 6000 TL promosyon ödemesi yapılacaktır. 

Maaşı 3500 TL ile 7500 TL arasında olan EYT'lilere ise toplamda 7000 TL promosyon ödemesi yapılacaktır. 

Maaşı 7500 TL ile 10 bin TL olan EYT'lilere ödenecek olan toplam promosyon tutarı ise 9000 TL olacaktır.

Son olarak maaşı 10000 bin TL'nin üzerinde olanlar için ise 10000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacaktır. 

Denizbank tarafından EYT'lilere  özel olarak sunulan 10 bin TL nakit promosyondan faydalanmak için ilk kez maaşını Denizbank'a taşımanız gerekmektedir. Ayrıca 3 yıllık süre için söz konusu bankadan maaşınızı alacağını taahhüt etmeniz de gerekmektedir. Söz konusu şartları sağlayarak 10 bin TL'ye varan promosyon alabileceksiniz. 

İlgili Haberler