Nakit ihtiyacı olanlar buraya! Garanti Bankası müşterisi olanlara anında 1000 TL ödenecek

Bankalar müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Son olarak Garanti Bankası tarafından başlatılan kampanya ile müşterilerine bin lira hediye edileceği duyuruldu.
Nakit ihtiyacı olanlar buraya! Garanti Bankası müşterisi olanlara anında 1000 TL ödenecek

Nakit ihtiyacı olanlar buraya! Garanti Bankası müşterisi olanlara anında 1000 TL ödenecek - Kamu ve özel bankaların kampanyaları yeni yılın şubat ayı ile birlikte devam ediyor. Bankaların müşterilerini memnun etmeye yönelik yaaptığı kampanyalar resmi internet siteleri aracılığıyla müşterilerine duyurulurken en dikkat çeken açıklama Garanti Bankası'ndan geldi. Garanti Bankası, ''Müşterimiz Olun - 1000 TL Bonus Kampanyası'' adıyla bir kampanya duyurdu. 

GARANTİ BANKASI BİN TL KAMPANYASI

Garanti Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan bilgilere göre ''Mobil'den müşterimiz olun, 1000 TL harcamanıza 1000 TL bonus kazanın!'' ifadelerine yer verilirken kampanyanın 28 Şubat 2023 tarihinde sona ereceği açıklandı. Garanti Bankası'nın yeni müşterileri için sunduğu bin lira kampanyası dikkatleri çekerken detaylar ise şu şekilde açıklandı; ''Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 1000 TL harcamanıza 1000 TL bonus kazanın. Üstelik 10.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından da yararlanın.'' Bu kapsamda Garanti Bankası söz konusu kampanyaya ilişkin katılım koşullarını da açıkladı.

GARANTİ BANKASI 1000 TL KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI

Garanti Bankası, 28 Şubat tarihine kadar geçerli olacak kampanyaya ilişkin katılım koşullarını açıklarken ''Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA'lı olan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 20 Mart’a kadar yapacakları tek seferde 1.000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1.000 TL bonus kazanacaktır.'' ifadelerine yer verdi.

  • Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, ''bonus.com.tr'', ''moneybonus.com.tr'' üzerinden  alındığını açıklayan banka, kazanılacak bonusların 25 Mart – 25 Nisan 2023 tarihleri arasında kullanılabileceğini kaydetti. Kazanılan bonusların en çok kazanım sağlanılan karta yükleneceğini açıklayan banka, kullanılmayan bonusların 26 Nisan 2023 tarihinde geri alınacağını bildirdi.
  • Banka, kampanyanın müşteri bazında olduğunu ve en fazla bin lira bonus kazanılabileceğini kaydetti. 
  • Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, vergi ödemeleri, bonus kullanımları dahil değildir.

Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası ile ilgili detaylara ulaşmak için Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler