Akbank resmi olarak duyurdu! O şartı sağlayanların hesabına 1250 TL aktarılacak

Akbank internet sitesi üzerinden resmi olarak duyurdu. O şartı sağlayan herkesin hesabına 1250 TL yatırılacak.
Akbank resmi olarak duyurdu! O şartı sağlayanların hesabına 1250 TL aktarılacak

Akbank internet sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. O şartı sağlayan herkesin hesabına 1250 TL hediye yatırılacak. Peki söz konusu kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip etmeye başladı. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki Akbank tarafından sunulan kampanyanın detayları nelerdir? Gereken o şart nedir? İşte detaylar.

AKBANK HESAPLARA 1250 TL YATIRACAK

Akbank internet sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. Buna göre ilk kez Axess'e başvuru yaparak yapılacak olan her 1000 TL ve üzeri harcamaya 250 TL olmak üzere toplamda 1250 TL'ye varan chip- para hediye edilecektir. 

Söz konusu kampanyaya Akbank bireysel kredi kartı olmayın 1 Mayıs ile 31 Mayıs tarihleri arasında ilk kez Aşess asıl kredi kartı başvuru yapan ve 31 Mayıs tarihine kadar kartı onaylanan Akbanklılar katılabilecektir. Başvurusu onaylanan Akbanlılar ise 31 Mayıs tarihine kadar Juzdan, Akbank Mobil ya da SMS ile kampanyaya katılım sağlayabileceklerdir. 15 Haziran tarihine kadar yapacakları her 1000 TL ve üzeri harcamaya ise 250 TL olmak üzere toplamda 1250 TL chip- para hediye edilecektir. 

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Kampanyaya Juzdan üzerinden katılmak için harcama yapmadan hemen önce Hemen Katıl butonunu kullanarak katılım sağlayabileceksiniz. Kampanya profil alanındaki kampanyalarınız başlığı alltında göründükten sonra katılım sağlama işlemi yapacaksınız. 

SMS ile kampanyaya katılım sağlamak için ise harcamayı yapmadan hemen önce Akbank'ta kayıtlı olan cep telefonu numarasından KAZAN yazarak 4566'ya SMS göndermeniz gerekmektedir.

Kampanya kazanımı aynı gün içinde aynı iş yerinden yapılacak olan ilk 1000 TL'lik harcama için geçerlidir.

İlgili Haberler