Başvuru için son günler! Akbank talimat veren herkesin 1500 TL değerindeki faturasını ödeyecek

Akbank tarafından yapılan son kampanya ile birlikte otomatik ödeme talimatı veren kişilerin hesaplarına 1500 TL yatıracağını duyurdu.
Başvuru için son günler! Akbank talimat veren herkesin 1500 TL değerindeki faturasını ödeyecek

Mayıs ayı itibariyle kampanyalarını yayımlamaya devam eden Akbank, yayımladığı son kampanyası ile birlikte de müşterilerine özel fatura desteğinde bulunacağını açıkladı. Son dönemde ekonomik nedenlerden dolayı bankalar tarafından uygulanan bu tür kampanyaları yakından takip eden kişiler için yapılan duyuru ile birlikte bankaya gitmeye gerek kalmadan yapılabilecek olan başvuru sonucunda 1500 TL'ye kadar kişilerin kazanç elde edebileceği ifade edilmiş oldu. 

Yapılan açıklamalara göre mobil üzerinden Akbank'lı olan müşteriler için geçerli olacak bu kampanya sayesinde yalnızca tek bir adımdan oluşan talimatın verilmesi halinde kişilerin ödenen her fatura sonucunda hesaplarına para aktarımı yapılacağı ifade edildi. Belirli tutardaki faturaların ödenmesinin ardından toplamda 1500 TL'ye kadar hediyenin Akbank tarafından hesaplara yatırılacağı öğrenildi. 

1500 TL HESAPLARA YATIRILACAK! 

Kampanya hakkında edinilen bilgilere göre mobilden Akbank'lı olan kişilerin uygulanan bu kampanya sonucunda ödedikleri faturalara karşılık olarak 1500 TL'ye kadar para iadesinin yapılacağı ifade edildi. Mayıs ayı itibariyle banka tarafından uygulanan bu kampanyanın 2 Mayıs tarihinde başlayarak 30 Mayıs'a kadar devam edeceği öğrenildi.

Yalnızca ilk defa ve uzaktan müşteri olan kişiler için uygulanacak olan bu kampanya hakkında yapılan açıklamalara göre müşteri olma işlemlerinin tamamlanmasının hemen ardından Akbank kredi kartından verilecek olan otomatik fatura ödeme talimatları sayesinde para iadesinin yapılacağı öğrenildi. 

Fatura ödeme için verilen talimatın ardından ödenen faturalar için aylık 300 TL, 5 ay boyunca 1500 TL'yr kadar iade fırsatının bulunduğu ifade edidli. Bununla birlikte fatura tutarının 300 TL'nin altında kalması durumunda ödenen fatura tutarı kadar üzerinde kalması durumunda aylık 300 TL iade edileceği öğrenildi. 

DETAYLAR AÇIKLANDI! 

Akbank tarafından kampanya hakkında açıklanan detaylara göre nasıl kayıt olunabileceği gibi detaylar hakkında şu şekilde açıklama yapıldı. 

  • Kampanyadan 2 – 30 Mayıs 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan yeni müşterilerimiz ile Akbank Mobil uygulaması üzerinden, SMS ile veya Müşteri İletişim Merkezi’miz aracılığı ile bilgilendirme yapılan Akbanklılar yararlanabilir.
  • Kampanya 2 – 30 Mayıs 2023 tarihleri arasında vadesiz mevduat hesabından ya da Akbank kredi kartından (Axess, Wings veya Free) yeni verilecek otomatik fatura ödeme talimatları için geçerlidir. Belirtilen tarihler arasında otomatik fatura ödeme talimatı vermeyen müşterilerimiz sonraki aylar için otomatik fatura ödeme talimatına iade kampanyası kapsamında olmayacaklardır.

ÖDEME TARİHLERİ AÇIKLANDI! 

Yapılan açıkalamalara göre kaydın ve talimatın oluşturulduktan sonra ödemelerin yapılacağı tarih şu şekilde verildi;

- Mayıs Ayı içinde ödenen otomatik fatura talimatları için 1 Haziran’da
- Haziran Ayı içinde ödenen otomatik ödeme talimatları için 1 Temmuz’da
- Temmuz Ayı içerisinde ödenen fatura talimatları için ise 1 Ağustos’ta
- Ağustos Ayı içerisinde ödenen fatura talimatları için ise 1 Eylül’de
- Eylül Ayı içerisinde ödenen fatura talimatları için ise 1 Ekim’de iade yapılacaktır.

Banka tarafından yapılan açıklamalara göre başvuru için son günün 30 Mayıs olduğu ifade edildi. Kişilerin bu tarihler arasında mutlaka kayıtlarını tamamlaması gerektiği aktarıldı. 

İlgili Haberler