Nakit ihtiyacı olan İş Bankası'nda kuyruk oluşturacak! 10 bin liralık faizsiz nakit avans anında cebinizde

Bankalar kampanyalarını müşterileri için sunmaya devam ederken İş Bankası'ndan mart ayına özel dikkati çeken bir duyuru geldi.
Nakit ihtiyacı olan İş Bankası'nda kuyruk oluşturacak! 10 bin liralık faizsiz nakit avans anında cebinizde

Nakit ihtiyacı olan İş Bankası'nda kuyruk oluşturacak! 10 bin liralık faizsiz nakit avans anında cebinizde - 2023 yılı ile birlikte yenilediği kampanyalarını mart ayına özel olarak güncelleyen İş Bankası'ndan yüzleri güldüren bir kampanya teklifi geldi. Resmi internet sitesi üzerinden kampanyalarını duyurmaya devam eden banka nakit ihtiyacı olanları ilgilen kampanyasını açıkladı. 

İŞ BANKASI'NDAN 10 BİN TL FAİZSİZ NAKİT AVANS

Resmi internet sitesi üzerinden 10 bin liralık nakit avans kampanyası hakkında detayları da açıklayan İş Bankası, ''İş Bankalı olanlara 10.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit​ Avans Ayrıcalığı!'' adıyla duyurduğu kampanyanın detayları hakkında da ''İşCep’ten İş Bankası müşterisi olun, 10.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans Ayrıcalığından yararlanın!'' ifadelerine yer verdi. Kampanya detayları ve katılım koşullarını da paylaşan banka, ''Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, kredi kartınızla 10.000 TL’ye varan faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından ve daha birçok ayrıcalıktan yararlanın!'' diyerek şartlı koşulları yayımladı. Buna göre İş Bankası'nın 10 bin liralık nakit avans fırsatından faydalanmak için son tarih 31 Mart olarak açıklanırken; İşCep ''Müşteri Olmak İstiyorum'' özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler yararlanabilecek.

  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans 5 ay vade için geçerli olacak. 
  • Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 lira ile 10 bin lira arasında olacak. Kullanılabilecek Taksitli Nakit Avans tutarı, kartın kullanılabilir nakit avans limiti ile sınırlandırıldığı açıklandı.
  • Kampanya kapsamında tanımlanan Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı, azami 2 seferde ve toplamda tanımlanan tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabilecek.
  • Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziki teslimini beklemeden Maximum Mobil’den kredi kartı limitinin yüzde 50’sini aşmamak koşuluyla 5 bin liraya kadar kampanya kapsamında faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilecek.
  • 5 aydan farklı vadelerde ve 10 bin lira üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacak.
  • Kampanya kapsamı İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan müşteriler için geçerlidir.

Kampanyadan yararlanmak ve detaylı bilgi almak için İş Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler