Mart ayında hesaplara geçecek o ödeme için hesaplarınızı kontrol edin! 850 ile 1250 TL arasında ödenecek

Vatandaşlar, hükümet tarafından yapılan destek ödemeleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Mart ayında hesaplara geçecek ödemelerin ne kadar yatırılacağı ise belli oldu.
Mart ayında hesaplara geçecek o ödeme için hesaplarınızı kontrol edin! 850 ile 1250 TL arasında ödenecek

Mart ayında hesaplara geçecek o ödeme için hesaplarınızı kontrol edin! 850 ile 1250 TL arasında ödenecek - Hükümetin başlattığı yardım programları 2023 yılında devam ederken söz konusu ödemeler aylık olarak hesaplara yatırılıyor.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ HESAPLARA YATIRILIYOR

Devlet tarafından başlatılan yardım programları kapsamında ihtiyaç sahibi öğrenci, aile, yaşlı, engelli bireylere yönelik ödemeler hak sahiplerine yapılırken çiftçi ve esnafları da kapsıyor. Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi olarak bazı koşullara bağlı olarak çeşitli ödemeler gerçekleştiriliyor. Aile destek ödemleri aylık olarak hak sahiplerinin hesaplarına yatırılırken mart ayına girmemizle birlikte ödemelerin yapılacağı tarihler merak konusu oldu. Hak sahibi olarak belirlenen ve Aile Destek Ödemesi alacak vatandaşlar, "Aile destek ödemeleri mart ayının kaçında yatacak?" sorusunun cevabı araştırıyor.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere Aile destek ödemeleri veriliyor. Her ay ödenen aile destek ödemelerinin mart ayında yatacağı tarih merak ediliyor. Aile destek ödemelerinin mart ayında yatacağı tarih henüz belli olmadı. İlerleyen günlerde aile destek ödemlerinin yatırılması bekleniyor. Konuyla ilgili resmi açıklama ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından yapılıyor. Öte yandan aile destek programı ödemeleri 850-1250 lira  arasında yapılıyor. Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet üzerinden veya ikametgâh adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılıyor.

  • 450 TL ve altı - 1.250 TL
  • 450 TL üzeri/ 911,15 TL ve altı- 1.100 TL
  • 911,15 TL üzeri/ 1372,30 TL ve altı- 950 TL
  • 1372,30 TL üzeri/ 2.835,60 TL’den az- 850 TL olarak ödeniyor. 

İlgili Haberler