O ödemeler milyonların hesabına tanımlandı! Hemen banka hesaplarınızı kontrol edin!

Hükümet tarafından çeşitli destek ödemeleri çiftçilerin hesaplarına tanımlanıyor. 2022 yılında başlayan uygulama 2023 yılında da devam ederken 1.4 milyar liralık ödemelerin hesaplara geçeceği duyuruldu.
O ödemeler milyonların hesabına tanımlandı! Hemen banka hesaplarınızı kontrol edin!

O ödemeler milyonların hesabına tanımlandı! Hemen banka hesaplarınızı kontrol edin! - Hükümet tarafından alınan kararlar doğrultusunda çeşitli bakanlıklarca ihtiyaç sahibi aile, yailı, engelli bireylerimn yanı sıra çiftçi ve esnafa da destek ödemeleri sağlanıyor. 

1.4 MİLYAR LİRALIK ÖDEMELER İÇİN TARİH VERİLDİ

Tarımın gelişmesi ve üretimin desteklenmesi amacıyla çiftçilere pek çok kalemde ödeme yapılıyor. 2022 yılında başlatılan programlar kapsamında çeşitli ödemeler yapılırken söz konusu destek ödemelerinden çiftçiler de yararlanıyor. 2023 yılında çiftçiler için ödenen pek çok ödemede artış yaşandı. Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri tüm hızıyla devam ederken son olarak Tarım ve Orman Bakanı vahit Kirişçi, 1.4 milyar liralık tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığını belirtti. 

TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ ÇİFTÇİLERE YAPILDI

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 438 milyon 299 bin 580 liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.  Bakan Kirişçi söz konusu açıklamayı Twitter hesabı üzerinden yaparken ''Afet bölgesindeki depremzede yetiştiricilerimiz için 1 milyar 364 milyon lira yem desteği başta olmak üzere, toplam 1 milyar 438 milyon lira destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadelerini kullandı. 
 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından yapılan duyuru ile ödemelerin hesaplara geçtiği bildirilirken detaylara da yer verildi. Söz konusu paylaşımda yer alan bilgiye göre;

''Afet bölgesi ilan edilen illerdeki yetiştiricilere yem desteği olarak 1 milyar 364 milyon 608 bin 700 lira, hububat, baklagil ve dane mısır desteği olarak 65 milyon 109 bin 592 lira, kırsal kalkınma yatırımlarında 8 milyon 581 bin 288 lira.''

İlgili Haberler