Maaşını o bankadan alanlar müjde! Düşük faiz ile 100 bin TL ihtiyaç kredi veriliyor

Maaşını Halkbank'tan alanlara güzel haber geldi. Halkbank düşük faiz oranı ve uzun vade seçenekleri ile 100 bin TL'ye varan ihtiyaç kredisi veriyor.
Maaşını o bankadan alanlar müjde! Düşük faiz ile 100 bin TL ihtiyaç kredi veriliyor

Maaşını o bankadan alanlar müjde! Düşük faiz ile 100 bin TL ihtiyaç kredi veriliyor: Halkbank resmi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu ihtiyaç kredisi detaylarını maaşını Halkbank'tan alan vatandaşlara özel fırsatlar ile duyurdu. Buna göre maaşını bankadan alan vatandaşlar için 25 bin TL'ye kadar olan kredilerde faiz oranı yüzde 1,55 iken 25 bin TL ve üzeri kredi tutarlarında ise faiz oranı yüzde 1,69 olarak sunulmaktadır. 

Halkbank kredi ödemelerinde müşterileri için bazı kolaylıklar sunmaktadır. Buna göre kredi ödemelerinde aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest olarak yapılabilmektedir. Peki kredinin diğer detayları neler?

HALKBANK'TAN MAAŞ ALAN MÜŞTERİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI 

Kredi üst limini 100 bin TL olarak karşımıza çıkmaktadır. Yasal mevzuat gereği ise kredi tutarlarına göre vade süreleri de değişmektedir. Buna göre kredi tutarı 50.000 TL'ye kadar ise vade 36 aydır. Kredi tutarı 50.001 TL - 100.000 TL arası ise vade 24 aydır. Son olarak kredi tutarı 100.001 TL üzeri vade 12 ay olarak sunulmaktadır. Söz konusu krediye başvuru yapmak için Halkbank İnternet Şubesi'nden ya da Halkbank Mobil Şube'den giriş yaparak başvurularınızı yapabilirsiniz. Bunlar dışında sizlere en yakın Halkbank şubesi üzerinden de başvurunuzu yapabilirsiniz. 

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU 

Halkbank maaşını bankadan alan müşterileri için sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi fırsatlarında 25 bin TL ihtiyaç kredisi için yüzde 1,55 faiz oranı ve 36 ay vade imkanı sunmaktadır. 100 bin TL'lik krediler içni ise yüzde 1,69 faiz oranı fırsatı sunarken 24 ay vade süresi imkanı sunmaktadır. 

İlgili Haberler