Vakıfbank'ın müşterileri harcadıkça cebini dolduruyor! O kart harcamasına 200 TL indirim

Bankalar müşterileri için kart kampanyalarını yenileyerek duyurmaya devam ediyor. Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank'ta şubat ayı ile birlikte yenilediği kampanyasına ilişkin bilgileri açıkladı.
Vakıfbank'ın müşterileri harcadıkça cebini dolduruyor! O kart harcamasına 200 TL indirim

Vakıfbank'ın müşterileri harcadıkça cebini dolduruyor! O kart harcamasına 200 TL indirim - Bankalar, müşterileri için sundukları kampanyalarla adeta birbirleri ile yarışıyor. Her geçen gün yeni bir kampanya duyuran bankalar arasında yer alan Vakıfbank, şubay ayında başlattığı kampanyasını ay sonunda bitireceğini duyurdu. 

VAKIFBANK 200 TL İNDİRİM KAMPANYASI

28 Şubat tarihinde sona erecek kampanyaya ilişkin ''Troy Worldcard ile toplam 3.000 TL alışverişinize 200 TL indirim!'' ifadelerine yer veren Vakıfbank, ''VakıfBank Troy Worldcard ile 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında yapacağınız toplam 3.000 TL alışverişe 200 TL indirim hediye edilecektir.'' diyerek kampanyasını detaylandırdı. Söz konusu kampanayay katılım koşullarını da belirleyen Vakıfbank, ''Kampanya katılımınızı 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.'' bilgilerine yer verirken diğer koşullar şu şekilde sıralandı;

  • Kampanyanın müşteri bazında geçerli olduğunu bildiren Vakıfbank, kart ve sanal kart ile yapılan alışverişlerin kampanyaya dahil edileceğini açıkladı.
  • Kampanyayanın internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden yapılacak olan cüzdan ödemelerini kapsamadığını açıklayan Vakıfbank, yalnızca VakıfBank Mobil’de yer alan 'Cepte Kazan' üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşuna tıklayarak katılım sağlanabildiğini aktardı.
  • Bir müşterinin kampanyadan en fazla 200 lira indirim kazanabileceğinin altını çizen Vakıfbank, kampanya kapsamında kazanılan indirimlerin 8 Mart 2023 tarihine kadar, katılım sağlayan müşterilerin kullanıma açık  bireysel kredi kartına yükleneceğini bildirdi.
  • Kampanyanın tüm üye işyerlerinde geçerli olduğunu bildiren Vakıfbank, kampanya koşullarının sağlanması halinde müşterine indirim verileceğini açıkladı.

Bu kapsamda Vakıfbank'ın 200 TL kampanyasından faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz. Daha fazla kampanya haberi için ''usakgundem.com'' adresini takipte kalmayı unutmayın. 

İlgili Haberler