İş Bankası 400.000 TL taşıt kredisi taksit tablosu Şubat 2024!

Otomobil alımlarında nakit destek arayışı içerisine girenler bankaların taşıt kredisi imkanlarını değerlendiriyorlar. İş Bankası’nın 400.000 TL taşıt kredisinin aylık taksiti kaç TL oldu?
İş Bankası 400.000 TL taşıt kredisi taksit tablosu Şubat 2024!

Otomobil satın almak isteyenlerin en büyük destekleri bankalar oluyorlar. Bankalar taşıt kredisi kampanyaları ile müşterilerin araç sahibi olmalarını biraz daha kolaylaştırabiliyor. Elbette bunu bir maliyet karşılığında yapıyorlar. İş Bankası’nın aşıt kredisi kampanyası da sıkılıkla araştırılan kampanyalar arasında yer alıyor. İş Bankası yüzde kaç faizle taşıt kredisi veriyor?

İŞ BANKASI TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

İş Bankası’ndan taşıt kredisi çekmeye karar verenler için kredi maliyetleri açıklandı. Taşıt kredisi ürünü için tüm bankalarda olduğu gibi İş Bankası’nda da 48 aya kadar vade imkanı bulunabiliyor. Otomobilin fiyatının bir kısmı taşıt kredisi ile karşılanabiliyor. Böylece peşin ödeme sorunu olanlar için dahi araç satın almak mümkün hale gelebiliyor.

İş Bankası taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilerin satın alacakları otomobile banka tarafından rehin tesis işlemi yapılıyor. Banka bu şekilde verdiği krediyi güvence altına alıyor. Bunun karşılığında da müşterinin karşısına ek teminat veya kefil gibi sıkıntılı koşullar çıkarılmıyor. Kredi borcu kapanana kadar müşteri bankadan habersizce satın alınan otomobili satamıyor. Borç kapandığında ise işlem iptal ediliyor ve bankanın araç üzerinde herhangi bir hükmü kalmıyor.

İş Bankası taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşteriler satın almak istedikleri otomobiller için nakit destek alabiliyorlar. Bunun için bankaya başvuru yapmak ve ardından süreçleri takip etmek yeterli oluyor.

İŞ BANKASI 400.000 TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

is-bankasi.jpg

İş Bankası'nın taşıt kredisi aylık faizi yüzde 3,85 olarak açıklandı. 48 ay vadeli 400.000 TL taşıt kredisi çekilmesi halinde müşteriler bankaya her ay 22.144 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 1 Milyon 62 Bin TL'yi buluyor. Kredinin masrafının ise 6.313 TL olduğu bildirildi.