Fiat Egea fiyat listesi yenilendi! Sedan, Hatchback, Cross!

Sıfır kilometre otomobil fiyatları içerisinde en çok fiyat araştırması yapılan modellerin başında Fiat Egea geliyor. Fiat Egea için yapılan son fiyat güncellemesinin ardından fiyatlar ne kadar oldu?
Fiat Egea fiyat listesi yenilendi! Sedan, Hatchback, Cross!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobillerin satış rakamları incelendiğinde en çok satılan araçlar arasında ilk sıralarda daima Fiat Egea ismi görülüyor. Fiat Egea yüksek satış rakamlarına ulaşırken büyük bir müşteri potansiyeline de sahip olduğu aşikar. Fiat Egea neden bu kadar çok tutuyor ve son fiyatları ne kadar?

FİAT EGEA NEDEN ÇOK SATILIYOR?

Fiat Egea’nın satış rakamlarındaki yüksekliğe bakılırken bazı detaylara dikkat etmek gerekiyor. Öncelikle modelden bağımsız tamamen firmaya odaklanmak faydalı olacaktır. Fiat çok uzun yıllardır Türkiye otomobil piyasasında etkin bir firma olarak yer alıyor. Hatta otomobil piyasasını belirleyen firmaların başında geliyor denilebilir. Ayrıca yerli üretim yapması bu firmayı ayrıca öne çıkarıyor. Fiat Egea fiyatları da yerli üretim olduğu için biraz makul olabiliyor.

FİAT EGEA FİYATLARI NE KADAR?

Fiat Egea’nın çeşitli versiyonları olduğu için farklı fiyat listeleri bulunuyor. Bu fiyat listelerinde ise donanıma göre ayrıca fiyatlar bulunuyor. Fiat Egea fiyatları şu şekilde:

Fiat Egea Sedan modelinin fiyatları 814.900 TL’den başlıyor. Donanım seviyesine göre bu fiyat 1.402.900 TL’ye kadar yükselebiliyor.

Fiat Egea Hatchback için ise fiyat 874.900 TL olarak açıklandı.

Fiat Egea Cross fiyatları ise 897.900 TL’den başlıyor. Donanım tercihlerine göre bu aracın fiyatı 1.448.900 TL’ye kadar yükselebiliyor.

Fiat Egea Cross Wagon fiyatları ise 1.248.900 TL ile 1.420.900 TL arasında değişiyor.

Sıfır kilometre Fiat Egea için firma daima kampanya indirimi uygulaması yapıyor. Açıklanan fiyatlar kampanya indirimli fiyatlar olarak öne çıkıyor. Bu kampanya indirimleri olmasa araçların fiyatları bir miktar daha yüksek olabiliyor. Ayrıca tüm Fiat Egea model araçlar ÖTV muafiyeti hakkı olanlar tarafından ÖTV ödemesi yapılmadan satın alınabiliyor.