Bankaların rekabeti kızıştı! Emekli maaş promosyonu ödemeleri değişti!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile emeklilere yapılan ödemeler sürekli olarak araştırılıyor. En yüksek emekli maaş promosyonu ödemelerini hangi bankalar yapıyorlar?
Bankaların rekabeti kızıştı! Emekli maaş promosyonu ödemeleri değişti!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile alakalı son gelişmeler sürekli olarak araştırma konusu yapılıyor. Emekliler ocak ayında maaşlarına aldıkları zam ile memnun olmadılar. Yaşadıkları geçim sıkıntıları sona ermeyen emekliler kendileri için bir ek gelir imkanı olan emekli maaş promosyonu kampanyalarına ilgi gösteriyorlar. Bir de işin banka tarafı devreye girince emeklilere ödenen maaş promosyonu ödeme tutarları değişebiliyor.

10.000 TL’DEN BAŞLAYAN MAAŞLAR BANKALARIN İŞTAHINI KABARTTI!

Emeklilere bankaların verdikleri maaş promosyonları ile emeklilerin maaşları karşılaştırıldığında ödemelerin oldukça zayıf kaldığı görülüyor. SGK’nın belirlemiş olduğu asgari tarife üzerinden çok sayıda banka maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Bu da en az 10.000 TL maaş alan bir emekliye 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılması anlamına geliyor. Bu bankalar 20.000 TL emekli maaşı olan bir emekliye de 5.000 TL maaş promosyonu ödüyorlar. Bazı bankalar ise yükselen maaşlar karşısında daha fazla emekli müşteriye sahip olmak için yüksek seviyede emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar.

EMEKLİLER 3 YILLIK SÖZLEŞME İLE PPROMOSYON ANLAŞMASI YAPIYORLAR

Emeklilerin maaş promosyonu alabilmeleri için çok basit iki koşul bulunuyor. Öncelikle maaş promosyonu anlaşması yapılacak bankaya emekli maaşının taşınması gerekiyor. Ardından ise promosyon sözleşmesi yapılıyor ve 3 yıl boyunca bir başka bankaya geçilmeyeceğine dair müşteri söz veriyor. Bu şekilde emekli maaş promosyonu ödemesi alınabiliyor. Lakin bankalar ek promosyon ödemesi yapacaklarsa onun da ek şartları olabiliyor. Bu şartlar bankadan bankaya değişiyor. Otomatik fatura ödeme talimatı, kredi kartından harcama, emekli yakınını getirme gibi koşullar emeklilerden talep edilebiliyor.

EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR

Emekli maaş promosyonunda ek promosyonlar da dahil edildiğinde iki banka en yüksek ödemeyi yapıyor. Bu kapsamda ING Bank ve Türkiye Finans müşterileri 15.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi alabiliyorlar. Bu bankaların ardından ise toplam 12.500 TL tutarındaki ödeme ile Akbank geliyor.

Yapı Kredi Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında müşterilere yaptığı toplam ödeme 12 Bin TL’yi buluyor. QNB Finansbank emeklilere 9.200 TL, Garanti BBVA emeklilere 8.500 TL, İş Bankası emeklilere 7.500 TL promosyon ödemesi yapıyor.