İkinci el araç alacaklar dikkat! Yapı Kredi 48 ay vade ile taşıt kredi veriyor

İkinci el araç alacaklara güzel haber Yapı Kredi bankasından geldi. Bankanın sunmuş olduğu tüm fırsatlar haberimizin devamında yer alıyor.
İkinci el araç alacaklar dikkat! Yapı Kredi 48 ay vade ile taşıt kredi veriyor

İkinci el araç alacaklar dikkat! Yapı Kredi 48 ay vade ile taşıt kredi veriyor: İkinci el araç alacaklara müjdeli haber geldi. Yapı Kredi 48 aya varan vade fırsatları ve düşük faiz oranları ile taşıt kredisi veriyor. Son dönemlerde yaşanan çip krizi sebebiyle araç fiyatlarında artış yaşandı. Neredeyse her ay araç fiyatları güncellenerek fiyatlarda artış yapılıyor. Hal böyle olunca ikinci el araç satın almayı tercih eden vatandaşlar ise yine aynı manzara ile karşılaşıyorlar. 

Bu nedenle ikinci el araç satın almak için bankaların sunmuş oldukları kredi fırsatlarını değerlendiren vatandaşlar araştırmalara devam ediyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizlere bankaların sunmuş oldukları taşıt kredisi fırsatlarının detaylarını sunuyoruz. Yapı Kredi ikinci el araç alacaklar için ne gibi fırsatlar ile taşıt kredisi veriyor. İşte detaylar..

YAPI KREDİ TAŞIT KREDİSİNİN DETAYLARI

Yapı Kredi bankası müşteri olan ve olmayan vatandaşlar için şöyle fırsatlar sunuyorlar. Buna göre Yapı Kredi müşterisi olan vatandaşların başvuru yapmaları için Yapı Kredi Mobil’den hemen Bireysel Taşıt Kredisi’ne başvurabilineceğini ve kredilerini bankanın şubelerinden ya da anlaşmalı bayiler aracılığıyla hemen kullanabileceğini açıklıyor.

2 el Taşıt Kredisi Başvuru ya da sıfır araç kredisi başvurularının Yapı Kredi üzerinden yapılabileceğini banka tarafından açıklanmıştır. Yapı Kredi müşterisi değilseniz bu durumda taşıt kredi fırsatından yararlanmak için Hemen Başvur butonuna tıklayarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bununla birlikte Yapı Kredi Mobil'i indirerek görüntülü konuşma ile banka müşterisi olabilirsiniz. Peki taşıt kredi esnasında istenilen belgeler nelerdir?

GEREKLİ BELGELER

Yapı Kredi bankası tarafından taşıt kredisine başvuru yapacak olan vatandaşlardan istenilen belgeler şunlardır;

  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Sıfır km araç alacaksanız proforma fatura
  • İkinci el araç için aracın ruhsatı veya geçici tescil belgesi

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

150 bin TL'lik taşıt kredisi için 48 aya varan vade fırsatları sunuluyor. Yapı Kredi tek tek vade sürelerine göre ödeme planı hazırlamıştır. Burada 150 bin TL'lik taşıt kredisi için 48 ay vade fırsatı sunulması durumunda faiz oranı yüzde 2,49 olarak hesaplanmıştır. Buna göre taksit tutarı ise 6.060,52 TL olarak ödenecektir. 

İlgili Haberler