Araç alacaklara duyuruldu! Vakıfbank 1,59 faizle 48ay vadeli araç kredisi verecek!

Araç satın almak isteyenlerin nakit ihtiyaçlarına bankalar kredi imkanı sağlıyor. Belirli faiz oranları ile verilen araç kredisini müşterileri için sunan Vakıfbank, 100 bin liraya kadar kredi vereceğini duyurdu.
Araç alacaklara duyuruldu! Vakıfbank 1,59 faizle 48ay vadeli araç kredisi verecek!

Araç alacaklara duyuruldu! Vakıfbank 1,59 faizle 48ay vadeli araç kredisi verecek! - Nakit ihtiyacı olanlara bankalar kredi imkanı sunuyor. Bankaların taksit, faiz, vade ve kredi tutarı değişiklik gösterirken Vakıfbank'ın 100 bin liraya kadar sunduğu sıfır konut kredisi müşterilere sunuldu. 

VAKIFBANK ARAÇ KREDİSİ

Vakıfbank tarafından müşterilerine sunulan araç kredisi ile ilgili bilgiler resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Buna göre Vakıfbank, müşterisini araç kredisi hakkında bilgilendirdi. Araç kredisinin ödeme planını da paylaşan banka hesaplama aracını da müşterileri ne sundu. 

Vakıfbank tarafından sunulan araç  kredisinde 100 bin liralık miktar için;

100 bin lira tutarındaki bir araç kredisi için 48 vade ve yüzde 1,59 faiz oranıyla verdiği araçkredisinin aylık taksit ödemesinin 3 bin 251 lira 90 kuruş olduğunu bildirdi. Söz konusu yıllk maliyet oranını da yüzde 27,01 olarak açıkladı.  Söz konsuu kredi için tahsis ücreti de 500 lira olarak belirlendi.

Vakıfbank'ın sunduğu araç kredisi hakkında detaylı bilgi için bankanın resmi internet sitesi ya da şubelerini ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili Haberler