İGDAŞ doğalgaz aboneliğiniz varsa dikkat! ING Bank ödeme kolaylığı sağlıyor

ING Bank doğalgaz faturalarında ödeme kolaylığı sağlıyor. Kampanya için son katılım tarihi 31 Mayıs olarak belirlenmiştir. İşte detaylar.
İGDAŞ doğalgaz aboneliğiniz varsa dikkat! ING Bank ödeme kolaylığı sağlıyor

İGDAŞ doğalgaz aboneliğiniz varsa dikkat! ING Bank ödeme kolaylığı sağlıyor: İGDAŞ doğalgaz aboneliği bulunan vatandaşları sevindiren haber ING'den geldi. ING Kredi Kartı ile 31 Mayıs 2023 tarihine kadar İGDAŞ veznelerinden veya igdaş.istanbul üzerinden doğalgaz faturalanızı ücretsiz olarak 3 taksitle ödeyebilirsiniz. Bu fırsattan yararlanmak için ise yapmanız gereken BOL GAZ yazıp 2205'e göndermek olacaktır. 

ING BANK'TAN DOĞALGAZ FATURASI ÖDEME KOLAYLIĞI 

Söz konusu kampanya 1 Ekim tarihinde başlamış olmakla birlikte başvuru için son tarih ise 31 Mayıs tarihi olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında İGDAŞveznelerinden veya igdaş.istanbul üzerinden yapılacak olan ödemeler için geçerli olacaktır.

Bu kampanya ile ücretsiz olarak 3 taksit ile ödeme kolaylığı sunulmaktadır. ING Bank kanallarından yapılan manuel fatura ödemeleri ve Otomatik Fatura Talimatları taksit kampanyasına dahil olmayacaktır.

KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

Kampanyaya katılım sağlamak çok kolay. Bunun için yapmanız gereken tek şey BOL GAZ yazıp 2205'e SMS göndermek olacaktır. Gönderilecek olan SMS'ler ise ING Bank'ın sisteminde bululnan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi şartı vardır.

Bu SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir. Katılım sağladıkan sonra bir 31 Mayıt tarihine kadar İGDAŞ veznelerinden veya igdaş.istanbul'dan yapılan SMS gönderimi sonrasına gerçekleşmiş ve ekstrelenmemiş tüm harcamalar için 3 taksit ile ödeme imkanı sunulur.

İlgili Haberler