Doğalgaz aboneliği bulunanlar dikkat! 31 Mayıs'a kadar mutlaka kontrol edin

Doğalgaz aboneliği bulunan ve faturası çok yüksek gelen vatandaşlar buraya! İGDAŞ açıkladı. Mutlaka yararlanın. Son gün 31 Mayıs.
Doğalgaz aboneliği bulunanlar dikkat! 31 Mayıs'a kadar mutlaka kontrol edin

Doğalgaz aboneliği bulunanlar dikkat! 31 Mayıs'a kadar mutlaka kontrol edin: Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan raporlarda gelecek günlerde bazı bölgelerde kar yağışı beklenirken bazı bölgelerde ise sağanak yağış bekleniyor. Hal böyle olunca doğalgaz faturaları da bu aylarda yüklü gelecek gibi. Doğalgaz aboneliği bulunan tüm vatandaşları ilgilendiren bu haberimizde faturanızı ödemeden önce mutlaka kontrol etmeniz gereken nokta İGDAŞ tarafından açıklandı. 

MUTLAKA BAŞVURUN SON GÜN 31 MAYIS 

İGDAŞ tarafından açıklanan bilgilere göre doğalgaz aboneliği bulunan ve fatura ödeyecek olan vatandaşların faturalarını ödemeleri için bazı kolaylıklar sunuldu.

Buna göre 16 banka ile anlaşmalar yapıldı. Alınan karar ise vatandaşlara açıklandı. İGDAŞ tarafından yapılan açıklama ile faturalırın kolay ödenmesi için tek çekim işlemlerde vade farksız taksit yapılacağı açıklandı. Bu kampanyadan yararlanamak için ise son gün 31 Mayıs tarihi olarak belirlendi. Bu tarihe kadar bankalara ödeme kolaylığı için başvuruda bulunabileceksiniz.

ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLAYAN BANKALAR 

Halk Bankası 5 taksit ile ödeme kolaylığı sağlamaktadır. Bunun yanında Yapı Kredi ve İş Bankası ise 4 taksit ödeme fırsatı sunmaktadır. Albaraka, Alternatifbank, Denizbank, Garanti Bankası, ING Bank, Kuveyt Türk, Odeabank, QNB Finans Bank, TEB ve Türkiye Finans Bankası ise 3 taksit ödeme seçeneği ile doğalgaz faturalarınızda ödeme kolaylığı sağlamaktadır. 

Akbank, Vakıf Katılım ve Vakıfbank ise 2 taksit ile ödeme kolaylığı sağlamaktadır. 

Sizde bankaların sunmuş oldukları taksit imkanlarına göre seçimlerinizi yapabilir ve bankalara başvuruda bulanabilirsiniz. Doğalgaz faturanızı ödemeden mutlaka kontrol edin ve size uygun taksit seçeneği ile faturalarınızı ödeyin. 

İlgili Haberler