Yapı Kredi'den arama kurtarma desteğinin ardından deprem bölgesine dev bağış!

Yapı Kredi tarafından depremin yaşandığı ilk gün deprem bölgelerine arama kurtarma desteği verilmişti. Yapılan açıklama ile birlikte 580 bin TL bağış yapıldı.
Yapı Kredi'den arama kurtarma desteğinin ardından deprem bölgesine dev bağış!

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin ardından pek çok kurum ve kişi tarafından gönülü olarak deprem bölgelerine yardımlar ilk günden bu yana devam ediyor. Depremin yaşanmasının ardından enkaz altında kalan vatandaşlarımızın kurtarılması için çalışmalar devam ederken bunun yanı sıra da depremden etkilenen depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yürütülmey devam ediyor. 

Deprem bölgelerine yapılan maddi ve manevi yardımlar gündeme gelirken Yapı Kredi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte de vatandaşlara destek olmak için 580 milyon TL bağış yapıldığı açıklandı. 

YAPI KREDİ DUYURDU! 

Yapılan açıklamalara göre Yapı Kredi tarafından deprem bölgelerine yapılan bağış hakkında "Deprem felaketinin yaralarını sarabilmke için var gücümüzle çalışıyoruz. Afet bölgesindeki ihtiyaçların karşılanması için 1500'ü aşkın Yapı kredi Gönüllüsü ve 78 kişiden oluşan Yapı Kredi Arama Kurtarma Takımı (YAKUT) ile ilk günden itibaren sahadayız. Ayrıca, bölgedeki müşterilerimize finansal kolaylıklar sunarak destek veriyoruz. Bunlara ek olarak, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) 580 milyon TL bağış yaparak, bölgeye desteğimizi sürdüreceğiz. Bu zor günleri dayanışmayla birlikte aşacağımıza inancımız tam." şeklindeydi. 

Gerçekleştirilen bu duyuruda pek çok kurum ve kuruluş gibi Yapı Kredi tarafından da deprem bölgesinde bulunan depremzedeler için çalışmaların devam ettiği, bunun yanı sıra da hem arama kurtarma ekipleri ile birlikte hem de AFAD'a yapılan yüklü miktardaki bağış ile maddi ve manevi yardımlarda bulunulduğu ifade edilmiş oldu. 

İlgili Haberler