Halkbank duyurdu! O harcamalarda 500 TL hediye veriyor

Halkbank tarafından sunulan kampanyaya göre o harcamalarda 500 TL hediye kazanma fırsatı bulunmaktadır. Peki kampanyanın şartları nelerdir?
Halkbank duyurdu! O harcamalarda 500 TL hediye veriyor

Halkbank internet sitesi üzerinden kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Banka tarafından sunulan kampanyaya göre o harcamalarda 500 TL Parafpara kazanma fırsatı sunulmaktadır. Peki söz konusu kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları takip ederek yaptıkları harcamalardan para kazanmak istiyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kampanyları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki Halkbank tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir?

HALKBANK 500 TL PARAFPARA KAMPANYASININ DETAYLARI

Halbank internet sitesi üzerinden duyurulan bu kampanya 10 Nisan tarihinde başlamış olmakla birlikte son başvuru tarihi ise 31 Mayıs olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında Paraf Ticari kredi kartları ile havayolu, konaklama ve seyahat sektörlerinde tek seferde yapılacak olan 2 bin TL ve üzeri harcamalarda 100 L olmak üzere toplamda 500 TL Parafpara kazanma fırsatı sunulmuştur. Kampanya boyunca müşteri tarafından asıl ve ek kartı ile kazanabileceğin en fazla Parafpuan ise 500 TL olacaktır. 

Kampanyaya katılım sağlamak için Paraf Mobil'den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanyaya katılım sağladıktan sonra harcama yapılması gerekmektedir. Kampanyaya kayıt öncesi yapılan harcamalar geçerli olmayacaktır. 

Kampanyada geçerli olan harcamalar ise havayolu, konaklama ve seyahat kategorisine giren fiziki ve sala iş yerlerinde yapılan harcamalardır. Kampanyaya dahil olan işlemler ise şöyledir; 

  • Halkbank ticari POS’lardan yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
  • Kampanyaya Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf KOBİ TOBB, Paraf Üreten Kadın, Paraf Business, Paraf Bakkal, Paraf Business Plus ve Paraf Esnaf Troy ticari kredi kartları dahildir.

Sizde bu tarz kampanyalardan anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler