Halkbank'tan sıfır araç almak isteyen esnafa 84 aya kadar vadeli taşıt edindirme kredisi

Halkbank esnaf yatırım kredi paketi kapsamında ticari faaliyetlerde kullanmak isteyen esnafa destek kredisi paketini duyurdu.
Halkbank'tan sıfır araç almak isteyen esnafa 84 aya kadar vadeli taşıt edindirme kredisi

Halkbank'tan sıfır araç almak isteyen esnafa 84 aya kadar vadeli taşıt edindirme kredisi - Kamu bankalarının kredi destek paketleri peş peşe açıklanmaya devam ederken Halkbank vatandaşın kara gün dostu olarak yeni paketlerini peş peşe açıkladı. 

Ev almak isteyenlere yeni evim konut kredisi, borcu olanlara borç kapatma kredisi ve araba sahibi olmak isteyenlere ise taşıt kredisi destek paketleri açıklanırken bu kredi müjdelerinden biri de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. Halkbank esnaf kredisi paketleri kapsamında sıfır araç almak isteyen kişilere taşıt kredisi müjdesi verildi. 

SIFIR ARAÇ ALMAK İSTEYENLERE 84 AY VADELİ TAŞIT KREDİSİ! 

Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara özel kredi paketi hazırlanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile yeni taşıt kredisi müjdesi verildi. Peş peşe yeni kredi paketi açıklamaları yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kredi müjdesi de sıfır araç almak isteyen kişilere yönelik olarak verdi. 

Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrasında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Bu ülke, esnaf kültürünün temelleri üzerinde yükselen, girişimci yapısını her zaman koruyacak. Esnafımıza desteğimiz her daim sürdü ve her daim sürecek. Ekonomi politikamızın temelini ’üretim’ oluşturuyor. Bu memleket için üreteni desteklemek temel hedefimizdir. Bu kapsamda, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında esnaf ve sanatkarlarımıza toplam 100 milyar lira tutarında kredi kullandıracağız. Esnafımızın hizmetine sunulacak krediler, 60 ay vadeye kadar uygun taksitlerle ve yüzde 7,5 faiz oranı ile kullandırılacaktır. Kredilerin şahıs üst limitlerini de 500 bin liraya yükseltiyoruz. Buna ek olarak, İş yeri Edindirme ve Taşıt Kredi limitini de 1,5 milyon liraya yükseltiyoruz" diyerek kredi limitini 1.5 milyon TL olarak ilan etti. 

HALKBANK SIFIR ARAÇ KREDİSİ KAMPANYASI! ESNAF KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kredi paketinde başvuru ekranı açılırken Halkbank tarafından yapılan açıklamada "Esnaf Yatırım Kredileri Esnaf ve sanatkarlarımıza işyeri ve taşıt alımına yönelik ihtiyaçlarınızın karşılanmasına yönelik olarak 1.500.000.-TL’ye kadar ESKKK kefaleti veya kefaleti olmaksızın kullanabilecekleri Yatırım Kredisi imkanı" denilerek 84 aya kadar vadeli taşıt kredisi verileceği ifade edildi. 

İlgili Haberler