Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank veriyor! 2 senesi ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz kredi müjdesi geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni faizsiz kredi müjdesi geldi! 2 sene ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz kredi verileceği ilan edildi.
Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank veriyor! 2 senesi ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz kredi müjdesi geldi

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank veriyor! 2 senesi ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz kredi müjdesi geldi - 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimler öncesinde partilerin yeni vaatleri peş peşe açıklanmaya devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kredi müjdesini duyurdu. 

Bu sene seçimlerin kaderini belirleyecek olan grup Z kuşağı olarak anılan ilk kez oy kullanacak gençler olarak ilan edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere yönelik yeni vaatlerini açıkladı. Bu vaatler arasında üniversiteye yeni başlayan gençlere bir kere mahsus vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alma hakkı tanınacağı yer alırken yine sıfır faizli kredi müjdesi de geldi. 

EVLENECEK GENÇLERE FAİZSİZ KREDİ MÜJDESİ! SIFIR FAİZLİ KREDİ BAŞLADI MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmasında "Üniversiteye yeni başlayan gençlerimize bir kez vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alma hakkı tanıyacağız. Meslek öğrenerek hemen hayata atılmak isteyen gençlerimizin eğitimine ve işe başlamasına öncülük edeceğiz. Her haneden en az bir kişinin işe girmesini temin ederek gençlerimizin istihdamını kolaylaştıracağız.

Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize hibe ve kredi desteği sağlayacağız. Evlenecek gençlerimizin gönül huzuruyla yuvalarını kurabilmeleri için 2 yılı ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz kredi vereceğiz." diyerek kendi işini kurmak isteyen gençlere hibe kredi vereceklerini evlenecek gençlere ise 2 yılı ödemesiz dönemli olmak üzere 48 ay vadeli 150 bin TL kredi vereceklerini müjdeledi. Kredi için başvurular henüz başlamazken seçim sonrası AK Parti'nin yeniden kazanması durumunda verileceği belirtildi. 

AK PARTİ SEÇİM MÜJDELERİ NELER, GENÇLERE HANGİ VAATLER VERİLDİ?

“Gelir seviyesi asgari hayat standardının altında hane bırakmayacağız. Bunun için, Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemini hayata geçireceğiz. Bu çerçevede, Aile Bazlı Vatandaşlık Maaşı uygulamasını başlatacağız.

Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacak, aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz

. Aile Koruma Kalkanı Programıyla, ev hanımlarının emekliliğine destek vermekten, her ailede en az bir çalışan olmasını sağlamaya kadar pek çok uygulamayı başlatacağız.

Gençlerimizi aile kurmaya teşvik etmek için, eğitiminden istihdamına, evliliğinden çocuk bakımına kadar her alanda kendilerine maddi katkı vereceğiz.”

Yeni seçim vaatleri peş peşe açıklanmaya devam ederken usukgundem.com adresinden gelişmeleri takip edebilirsiniz. 

İlgili Haberler