Akaryakıt alacaklar dikkat! 100 TL'si Halkbank'tan hediye

Halkbank internet sitesi üzerinden akaryakıt kampanyasının detaylarını duyurdu. Buna göre akaryakıt harcamalarında 100 TL hediye puan verilecektir.
Akaryakıt alacaklar dikkat! 100 TL'si Halkbank'tan hediye

Halkbank internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre akaryakıt alımlarından 100 TL ParafParaf kazanma fırsatı sunulmaktadır. Peki bu kampanyadan yararlanmak içi nne yapılması gerekmektedir? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor. 

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan dolayı vatandaşların alım gücü de iyiden iyiye düştü. Brent petrolde ve döviz kurundaki dalgalanmalar sebebiyle akaryakıt fiyatları da sürekli değişiyor. Hal böyle olunca aracı olan vatandaşlar akaryakıt kampanyalarını yakından takip etmeye başladılar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan akaryakıt kampanyalarını yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki bu kampanyanın detayları nelerdir?

HALKBANK AKARYAKIT KAMPANYASI DETAYLARI

Söz konusu kampanya 1 Nisan tarihinde başlamış olmakla birlikte son başvuru tarihi 15 Mayıs olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında akaryakıt sektöründe Paraf ile yurt içi tüm banka POS'larınndan peşin olarak yapılacak 300 TL ve beşinci harcamaya 100 TL ParafPara verilecektir. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan ö nce Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın Hemen Katıl butonuna tıklanması ya da yurt içinden YAKIT yazıp 3404'e SMS gönderilmesi gerekmektedir. 

Kampanya müşteri bazlıdır. Bir müşteri kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir. Ayrıca en fazla 100 TL ParafParaf kazanabilme şansına sahiptir. Kampanya katılımı belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanmaktadır. Kampanya dahil olan kartlar; Paraf, Parafly,  Sanal kartlar ve Ek kartlar, Sanal POS’tan yapılan işlemler.

Kampanyadan kazanılan ParafPara'ların son kullanım tarihi ise 30 Haziran saat 21.59'a kadar olacaktır. Kullanılmayan ParafPara'lar 1 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır.

İlgili Haberler