Denizbank o alışverişlerde 250 TL hediye veriyor! Kaçırmayın

Denizbank tarafından yeni kampanya açıklandı. Buna göre o alışverişlerde 250 TL'ye varan bonus hediye edilecek.
Denizbank o alışverişlerde 250 TL hediye veriyor! Kaçırmayın

Denizbank internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Banka tarafından sunulan bu kampanyaya göre 1 Nisan ile 30 Nisan tarihleri arasında giyim, aksesuar, ayakkabı, kozmetik ve optik sektörlerinde ikinci ve sonraki her 500 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL olmak üzere toplamda 250 TL'ye varan bonus hediye verilecektir. 

Son dönemlerde dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz durumlardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında zor zamanlar geçiren vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyor. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankaların sundukları kampanylaranı takip ediyor ve sizlere sunuyoruz. Peki Denizbank tarafından müşterileri için sunulan kampanyanın detayları neler?

DENİZBANK ALIŞVERİŞ KAMPANYASININ DETAYLARI

Denizbank internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre farklı gün ve tek seferde yapılacak giyim, aksesuar, ayakkabı, kozmetik ve optik sektörlerinde ikinci ve sonraki her 500 TL üzeri alışverişe 50 TL toplam 250 TL bonus verileceği açıklanmıştır. 1 Nisan ile 30 Nisan arasında yapılacak olan bu alışverişlerde 250 TL'ye varan Bonus hediye edilecektir. 

  • Aynı gün yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilmektedir. İkincisi dahil değildir.
  • Kampanya müşteri bazında olmakla birlikte bir müşteri en fazla 250 TL bonus kazanma fırsatına sahip olacaktır.
  • Kampanya sadece yurtiçi işlemlerde geçerlidir. Bununla birlikte söz konusu kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce DenizKartım ya da MobilDeniz’den “Hemen Katıl” butonunu tıklayın veya GIYIM yazıp 3280’e SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. 

İlgili Haberler