Ev sahibi olmak isteyenler müjde! Ziraat Bankası yüzde 1,36 faiz oranı ile 600 bin TL konut kredisi veriyor

Ziraat Bankası konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir kredi imkanı sunuyor. 120 ay vade ve düşük faiz oranı ile 600 bin TL'lik konut kredisi için gerekli şartları sizler için araştırdık.
Ev sahibi olmak isteyenler müjde! Ziraat Bankası yüzde 1,36 faiz oranı ile 600 bin TL konut kredisi veriyor

Ziraat Bankası ev sahibi olmak isteyenler için düşük faiz oranı ve 120 aya varan vade fırsatı ile 600 bin TL konut kredisi veriyor. Söz konusu banka konut kredisi detaylarını internet sitesi üzerinden duyurdu. Yapılan bu açıklamalara göre yüzde 1,36 faiz oranı ve 120 vade süres ile birlikte 600 bin TL konut kredisi çekebilme fırsatına sahip olacaksınız. Peki bu kredinin detayları neler? Örnek ödeme tablosu nasıl? İşte tüm bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.

Son zamanlarda yaşanan üzücü olaylardan dolayı konut fiyatları iyice yükseldi. Ev almanın neredeyse mümkün olmadığı şu zamanlarda bankalar vatandaşların imdadına yetişiyor. Ziraat Bankası düşük faiz  oranı ve uzun vade fırsatları ile yüksek miktarlarda konut kredisi imkanı sunuyor. Sunmuş olduğu bu konut kredisi için tüm gereken şartları ve gerekli olan belgeleri internet sitesi üzerinden açıkladı. İşte Ziraat Bankası tarafından sunulan konut kredisinin detayları.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ DETAYLARI

Ziraat Bankası tarafından sunulan konut kredisinde 120 aya varan vade imkanı sunulmaktadır. Aylık faiz oranı ise yüzde 1,36  olarak belirlenmiştir. Banka tarafından sunulan kredi hesaplama sistemi üzerinden yapılan hesaplamaya göre 600 bin TL'lik konut kredisi için 120 ay vade ve yüzde 1,36 faiz oranı ile hesaplandığında aylık ödenecek olan taksit tutarı 10.170,77 TL olarak hesaplamaktadır. Yıllık maliyet oranı yüzde 17,941 olarak hesaplanmıştır. İşte bankanın sunduğu kredi hesaplama sistemine göre sunulan konut kredisi imkanları.

GEREKLİ BELGELER

Ziraat Bankası konut kredisine başvuru yapmak için bankanın müşteriden istediği belgeler şöyledir;

  • Başvuru formu
  • Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi
  • Serbest meslek mensupları için bağlı oldukları meslek kuruluşlarından alınan üyelik belgesi fotokopisi
  • Tüzel kişiliklerin ortağı olan kişilerden ortağı olduğunuz şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Satın alınmak istenilen konutun tapu belgesi fotokopisi
  • Şubece talep edilebilecek diğer belgeler

İlgili Haberler