Ramazan alışverişi yapacaklar koşun! O banka 600 TL hediye ediyor

İş Bankası tarafından sunulan bu kampanyaya göre Ramazan alışverişlerinizden 600 TL kar elde edeceksiniz.
Ramazan alışverişi yapacaklar koşun! O banka 600 TL hediye ediyor

Ramazın ayına çok az bir süre kalmasıyla birlikte Ramazan alışverişleri de başladı. Fakat son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz  olaylardan dolayı birçok ürüne ve hizmete zam üstünü zam yapıldı. Hal böyle olunca vatandaşlar Ramazan alışverişi yaparken indirim haberlerini veya kampanyaları yakından takip etmeye başladı. İş Bankası da internet sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. 

İş Bankası tarafından duyurulan kampanyaya göre Maximum Mobil üzerinden ya da İşCep üzerinden Ramazan Market kampanyasına katılarak 20 Mart 2023 ile 30 Nisan 2023 tarihleri arasında Maximum Kartınız ile Maximum anlaşmalı olan marketlerde tek seferde yapılacak 400 TL ve üzeri ilk peşin alışverişlerden sonra farklı günlerde yapacağınız 400 TL ve üzeri peşin alışverişlerde 40 TL toplamda 600 TL'ye varan Maxipuan kazanma fırsatını yakalayın. Peki bu kampanya nasıl katılırım? Kampanyanın detayları neler?

KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

İş Bankası tarafından sunulan Ramazan alışverişi kampanyasına başvuru yapmak için Maximum Mobil üzerinden ya da İşCep üzerinden Ramazan Market kampanyasına katılmanız gerekmektedir. Bunun ardından ise 20 Mart 2023 tarihi ile 30 Nisan 2023 tarihleri arasında Maximum Kartınız ile Maximum anlaşmalı marketlerde tek seferde yapılacak olan ikinci 400 TL'lik alışverişlerde 40 TL olmak üzere 600 TL'ye varan Maxipuan kazanma fırsatı sunulacaktır. 

KAMPANYA DA GEÇERLİ KARTLAR

İş Bankası internet sitesi üzerinden duyurduğu bu kampanyada geçerli olan kartlar şu şekilde belirtilmiştir; "Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler." 

İlgili Haberler